Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, October 4, 2012

Cucur Udang Kembung

alamak petang2 macam nie memang time lapo…dengan sejuk-sejuk hujan ternampak plak cucur udang di blog Lydia Miza nie…terus perut nie nyanyi hip hop…

 

cari kat google dan jumpa yang nie di blog damai qalbu

 

eh macam mana erk nak buat cucur udang tu bagi kembung…teringin jugak nak tahu dan buat sendiri…pagi tadi mak beli tapi cucur dia agak berminyak..makan x habis 1 biji pun dah rasa nak terMUN…huhuhu…

 

pssst : sapa ada resepi/petua nak bagi cucur udang kembung nie tinggal la komen erk..

10 comments:

lepakk.com said... [Reply]

Lapar le tgk...

Iffah Afeefah said... [Reply]

amboii besa udangnye

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply]

tak kembung pun dah sedap.. kembung lagi sedap.. :-)

Puan LiYzA ^^, said... [Reply]

huhu..tiap kali wat cucuq udang,awal2 je nek kembong..pas2 mesti penyek blek..haha,yg pnting cicah ngn sos cili thai mmg terbaik!!!

kiera'sakura said... [Reply]

klu kuih arab tue mama kasi kembung curah2 minyak ats dia tp xterbalikkn la

aDisH.sHidA said... [Reply]

@lepakk.com jom p cari cucuq nie

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Iffah Afeefah tp akak x berapa suka udang dok atas tu hehe

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Pokok Manggis Depan Rumah janji cucur udang kan...xbuh udang pun sedap gak

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Puan LiYzA ^^, kak xpernah wat yg kembung nie..sellu wat biasa2 nye je

aDisH.sHidA said... [Reply]

@kiera'sakura kuih arab tu cmne lak kiera huhu..