Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, June 23, 2011

"SEGMEN : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London"

ady

Assalamualaikum….nampak x header mybos kat atas tu…sebab pe shida letak header dia..sebab mybos nak g london…wooooooooooooooooow….london la sangat kan bos…Bandung je kot…dengan murah hati myboss adybudika nak wat GA..hadiah berupa ole2 dr KOTA LONDON

Syarat penyertaan sila ke SINI..

Dah baca syarat2 dia kan….so mai sini shida nak cerita kat semua untuk memenuhi SYARAT Ke-3

Al-kisah di waktu tengahari…beberapa minit, jam, saat tatau la selepas gathering Group Sahabat Blogger di Time Square…ada seorang mamat yang selama ini tidak shida kenali telah upload pict di Sahabat Blogger…dia 1st person yang upload..so teruja la shida nak tengok sapa yang join gath SB…so klik la FB tuan punya gambar tu…tup2 tengok dia orang kedah..orang kampung plak tu…terus shida req frnd kat Fb tak malu kan…pompuan add lelaki…ah lantak la tak kisah sebab kita nak berkawan..bukan nak mengedik…dari situ shida dan mamat nie chat kat FB..tanya itu ini…memang shida cepat mesra dengan dia..myb sebab sekapal kan…so dr Fb shida kodek2 blog dia..masa tu dia masih lagi guna blogspot…tapi sekarang dia dah dot com…kembar dot com dengan Norfa…entry dia masa tu banyak cerita tentang kesihatan..memang sedih jugak la shida..shida follow dia pada hari yang sama jugak..tp alangkah kecewa nya shida sebab dia tak follow shida..jadi jiran tapi tak follow….mai tengok SINI kalau tak percaya sangat…Keakraban yang terjalin berterusan bila dia tanya mcm mana nak feed url…jadi jiran tu…alhmdulillah kami kongsi ilmu mana yang kami tatau….

Ady selalu buat shida cemburu dan mengalir air mata..cemburu dalam bab masak memasak…dia rajin masih berani sahut cabaran plak tu…untung la si dia tu kan..mengalir air mata sebab dia selalu jumpa adik beradik KBU dan Blogger lain…

Bukan di alam cyber sahaja kami kenali antara satu sama lain…keakraban dan kemesraan ini berpanjangan apabila kami jumpa buat kali pertama di Star Parade..hanya ady kenal shida sahaja masa ni..dia kata la…shida kan s/u dia…hehhee…bukan berhenti di Star Parade sahaja…..Gath KBU di Tanjung Asam sekali lagi menemukan kami…shida bergerak dari pendang dengan ditemani Ady, Wany, Anith, Abil….Alhamdulillah shida senang berkawan dengan ady budika yang seorang pelupa ini…opppps walau dia pelupa tapi dia baik..sebab dia bawak shida ronda KL..dengan syarat shida kena teman dia makan

Ok lah shida tak mau cerita panjang2…sebab Ady hanya tanya di mana boleh terjumpa blog dia…

JAWAPAN SHIDA..DI GROUP SAHABAT BLOGGER (FACEBOOK)

 

Ady..shida doakan ady selamat pergi dan selamat pulang ke tanah air….kalau shida tak terpilih sekali pun shida nak gak ole-ole dari Bandung..paling lekeh kain untuk di buat baju atau telekung..hehhehehe

7 comments:

AdyBudika said... [Reply]

panjangnya...ahahahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

good luck shida

aDisH.sHidA said... [Reply]

@AdyBudika sebab rentetan perkenalan kita dr maya ke realiti dah macam adik beradik kan

thanks ady...byk wat shida senyum, ketawa dan nangis...

take care...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim) join la miza.

thanks..i'allah harap2 ady murah hati

Muslimah Optimis said... [Reply]

ha..............aima nak jugak telekung dari bandung..hehe

NasZ said... [Reply]

good luck..kalau dapat, bagi saya skit ek? haha...

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

AdyBudika said... [Reply]

Tahniah, anda menang GA!

Rujuk Ada GA dan senarai pemenang untuk GA Ady Ke London... ^^