Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, June 7, 2011

Mood : Nak Balik Nak Rewang

niat di hati nak balik awal nie…..nak balik rewang tolong-tolong apa yang patut kat rumah Mak Ngah & “Darling” esok kan kenduri kawen sepupu shida…dik yadi tu…...tetapi apakan daya customer masih ada….malam tadi pergi jugak tengok apa yang dorang buat tapi mak ngah tak de buat apa2 lagi….tapi shida tolong jugak la skit tak banyak pun….tolong perabiskan daging goreng..hahahhaa…..makan nasi panas2 dengan daging goreng di tengah malam..sedap oooo….eh eh tak de la (tp memang betul sila percaya) bukan shida tau makan sahaja….shida jugak bagi pendapat kat mak ngah paper bag mana yang suai untuk rombongan pengantin perempuan…paper bag mana untuk orang kerja..nak letak apa dalam tu semua….

Sekali…padan muka ambil hang shida “darling” bagi plak tanggungjawab untuk handle doorgift nie…uuuuuuuuuuuuuuuuuh tak mau la cheq…nanti kalau ada yang tak puas hati ke apa susah lak..gpun ramai g sedara lain boleh tolong…..takpe cheq tolong masuk kan packing2 je yer darling..hehhe jangan marah…

pssst : badan sahaja di sini di depan pc tapi jiwa fikiran dah ada di rumah mak ngah….dok teregat pulut kacau(wajik) mak wat….sapa la tolong mak…pagi tadi tolong mesin nyok (kelapa) je….

2 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

sedapnyer wajik..miza suka sgt2 wajik.huhuhu

abe Celoteh said... [Reply]

hahaha.. kenapa x jadi mak andan? hehe