Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, June 16, 2011

Geram + Bengang Di Pagi Hari

Assalamualaikum.....mulakan hari anda dengan seukir senyuman...tapi shida tak mungkin dapat mengukir sebuah senyuman...senyum buat2 boleh...kalau nak senyum yang seikhlas hati tu dapat...ini semua kes geram dan bengang dengan seseorang.....

Al-kisah dengan seseorang nie.....shida tak kisah dia bangun seawal jam 4.30pagi...ok fine...yang buat shda bengang kes slps solat subuh plan nak tdo semula sebab driver jnji nk dtg ambil pukul 9pagi...so ada le ms 3jam lg...2 jam tido pun ok...sebab mlm td tdo lewat pukul 3pagi jugak....sedap je shida n chu tdo,pukul 7 dia dah kejut suruh siap2 sebab nk kena check out before pukul 8pagi....arghhhhhhhhhhhhhhhhhhh bengang gila time nie....dok pikir je hotel mana la ada check out pukul 8pagi nyer...siap kata lagi kalau lepas pukul 8 kena bayar(ELOOOOOOOOO MAK CIK I PUN PERNAH DOK HOTEL KOT TAK USAH NAK BUAT GEMPAQ)...nak tergelak pun ada.....tp shida malas nak layan..gtau la check out pukul 12 la.....(lantak la nak kata apa pun..geram la dah le kita ngantok) dia dok bebel lagi.....huuuuuuuuuuuuh bising betul la....geram bengang punya pasal ambil tuala, baju n suar terus g mandi....lepas mandi terus panggil chu suruh mandi....dengan dia tu tak cakap sepatah dah..tunjuk protes...hahhaha..

Elok kita suruh mandi je kawan senegeri dengan nya tido semula dengan pakai baju tudung yang nak balik....tetiba dia g kejut plak.....kawan dia pun malas nak ckap byk bangun je.....egtkan kawan dia ok...rupa2nya protes gak dengan dia tu....bila kami ber3 pergi 7e tadi...baru pakat dok luah......hahhahahhaha....nak buat cmne dia kan mak cik...orang tua...................


pssttttttttt: hotel kat kg dia kot kena check out pukul 8pg...wakakkaka....jahatnya kamu shida..ops bukan shida kata ok tp mikro kokus di komen group KBU...hhahhaa

2 comments:

NasZ said... [Reply]

check out buat selalunya pukul 12 pm ke?

jemput join..huhu.

SEGMEN PALING SIMPLE: BAGI SAYA SATU AYAT...

Along Usop said... [Reply]

alah kak ..sesusah je nak senyum...

sengeh jela.. ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee =D