Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, June 1, 2011

Thanks Datuk n Datin K

Assalamualaikum…..

Terima kasih yang tak terhingga shida ucapkan kepada Datuk K dan Datin K kerana sudi jengok2 blog CNQ yang tak seberapa ini..dah la guna blogpsot saja..tak macam depa yang dah berdot com..

Datuk K adalah seorang yang boleh dikatakan shida rapat sangat dengan dia…opppps bukan scandal ok…dia shida dah anggap macam adik sendiri…almaklum la cheq kan xde adik lelaki…dia nie kalau start bukan mulut memang tak boleh nak berhenti dah…macam tu jugak la kalau dia drive,tak reti nak slow…nasib baik pandai g tekan pedal minyak (cuak oooo naik keta dengan Datuk K nie)..Shida kenal Datuk K di SB..(Datuk Sabak Bernam ke) tak de la..kat Sahabat Blogger la…tapi shida mula rapat dan baik sebelum gath KBU kat Tanjung Asam…1st time jumpa Datuk K kat Tanjung Asam..Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuh tak berenti2 mulut nya…cakap, gelak, makan 3 benda tu tak stop….tak padan masa tu KSP (kaki salut plastik)…sekarang ni tren hidung plak…dia oprate hidung bg mancung kan….bila shida gtau macam nie mesti korang tahu kan sapa Datuk K ini…dia la Kirin Selama Perak…baru2 nie Datuk K review blog kakak dia….konon minggu stdy week nak review blog je….hehehe apa pun thanks Kirin

252819_123377071077714_100002162647775_186032_6755715_n

Thanks kirin..kamu banyak wat akak ketawa wat akak nangis..wat num digi akak bertmbah nilai nya..hahhaahaha..oppps sebelum tu akak nak bebel dengan kamu…sudah sudah la tu on9 pergi study minggu depan dah nak exam…..dah dah….pergi study cepat lepas baca dan komen entry ini…

 

DATIN K…adakah pasangan kepada Datuk K…oooh tidak…Datin K adalah orang istana yang tak cukup ketinggian…macam jugak Datuk K…shida kenal Datin K kat SB…kami frend kat FB….tapi shida tak tegur sangat dia….shida banyak perhatikan dia sahaja di sana…sampai la 1 hari dia say hye kat shida di chat box FB…dia tanya pendapat tentang blog dia..dia de tanya tentang diri nya….hehehe…shida tak kenal sangat dia kan…so mana yang shida nampak dr mata kasar shida yang bercermin mata ini shida gtau la….dr situ la kami mula akrab….dia ada tanya shida 1 soalan….yang membuatkan shida gelak…Datin K egtkan kamu tak perasan selama ini….(ingat tak lagi apa soalan yang kamu tanya itu)….

Shida teringin sangat nak jumpa Datin K ini….tapi sehingga ke saat ini kami masih belum bertentang mata….bila kita nak jumpa nie kateeeeeeeeeeek…..next sem erk…kita g jejalan kat perlis….nak la…hehehe…opppppppppps terlepas sudah nama nyer…opps itu bukan nama sbenarnya..itu nama pena nya…PUTERI KATEK…dia la DATIN K kesayangan shida….baru2 nie dia ada wat entry kakak’s saya punya belog’s..shida terkena dengan nya..shida egtkan 2 orang kakak kandung nya dah de blog…sekali kakak’s yang dimaksudkan nya  dlm entry itu adalah Shida dan Sunah….Kakak’s

132152_175348139164728_100000686308556_423732_6342307_o

Picture profile FB Puteri Katek yang shida rindui….dulu dia guna picture ini….ganas je shida tengok…takut pun ada jugak…..katek ini memang terkenal dengan KENALAN nyer…eh eh KENAKALAN nyer….kerana katek jugak la shida gemuk...apa pun akak cayuuuuuuuuuuuuuuunk dan geraaaaaam dengan kamu Katek eh eh Awin…comey n ayu skit kan…

UNTUK KENAL LEBIH LANJUT DATUK K DAN DATIN K KLIK PICTURE DEPA OK!!!!

4 comments:

putERi-kAtEk said... [Reply]

kak shidaaa!!!!!!!!!!!!! sayang kamu jugak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

huwaaaa terharu.....
mekasih kak shida...huhuhu...

sayang kamu!!

erk...tp soalan apa eh sy tanya dulu tu? erk!!

~Kirin Selama Perak~ said... [Reply]

hihihii
tq kak..
mana la tau nnt btol2 dapat tittle Datuk !
:D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

hihi..ingat saper td

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply]

bila nak ada datin GK plak hahaha