Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, June 20, 2011

Gambar Aku Di Eksplotasi

Assalamulaikum….

Ya Allah 4 hari shida tak update blog….last update masa di KL sebelum balik kedah….balik kedah je keje bertimbun…byk yang shida kena buat..arini baru kesempatan shida update entry…kalau hari lain banyak walking je..Sebenarnya shida nak khabarkan kepada korang yang salah satu gambar shida telah dieksplotasi oleh seseorang…terkejut jugak shida dapat MMS…**uiiiiiiiit ini gambar aku nie** memang SAH gambar shida walau pada awal macam blur skit..betul ke gambar aku….ish tak de keje ke dia dok wat benda nie…

Gambar mana yang telah dieksplotasi…gambar yang dulu pernah jadi picture profile Facebook shida…memang dia de gtau suka gambar shida yang tu..tak shida tak terpikir la yang dia nak wat mcm tu sekali…ini komen dia kat FB “cyok tgk pic ni .... dipenuhi renungan .. pelbagai rasa ... ^^ ”

134212_1482786080727_1566112430_30941943_1247542_o

Gambar nie dah lama sebenarnya…gambar 2 tahun lepas kalau tak silap shida…hari raya haji masa tu kat umah hanya tinggal shida, adik, mak n ayah..adik beradik lain x balik beraya umah mak..so berposing je la….

Ok ok shida tak mau cerita sejarah gambar ini….shida nak tunjukkan pada korang apa yang telah mamat tu buat pada gambar shida…apa yang eksplotasikan gambar yang dia suka tengok sangat nie….

Picture (3)

Gambar shida telah di stiker kan tapi bukan untuk dijual…hehhee..hanya untuk simpanan peribadi..peribadi empunya gambar la bukan nyer peribadi orang yang membuat nyer….…huhuhu…terharu sangat2…shida siap wat wallpaper utk handphone lagi…tak percaya…cuba tengok pic di bawah tu…cheq tak tipu eh

DSC04159

So sweet kan….stiker tu pun shida dah selamat dapat…thanks ye ***** (tak perlu kot gtu sapa nanti ramai plak mintak dia buat) hehhehe..tapi shida tatau nak letak mana stiker nie…tak kan nak pelekat kat cermin keta kot….shida kalau senang2 gantung je kat cermin pandang belakang tu biar penuh….sapa ada cadangan….size stiker ni tak besar mana pun lebih kurang 4” x 2.5” macam tu…

16 comments:

mikro_kokus said... [Reply]

cantik........ :) mikro jelezzz....

Sunah Sakura said... [Reply]

cantikkkkkkkkkkk! nak gak!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply]

buat frame...

letak dalam frame

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

manissss ;DD

Solihin Zubir said... [Reply]

haha.. smart2..
tempek kt helmet pun style gak ni.. heheh..

witLURVE said... [Reply]

comel nye kak shida.. hehe.. sesuai st jadik sticker.. eh, bukan2 pic tu la yang sesuai sgt jadik sticker.. hee wink wink..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

sgt chantekkk..jeles giler okey!

Qaseh dalia adelia said... [Reply]

lawa ! hehe nak gak ..pehh

aDisH.sHidA said... [Reply]

@mikro_kokus jelez ke....nanti kak tunjuk yang real...aritu ada je dlm keta..terlupa nak tunjuk...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Sakura adikecik pun nak jugak ke...nanti kakakecik tanya dia tu nak wat tak utk sunah

aDisH.sHidA said... [Reply]

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr kalau letak dlm frame nnti tak leh sentuh..gpun kecik sgt x padan nak beli frame

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Rtp Farra Arisha apa yang mannis tu hehe

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Solihin Zubir uwaaaaaaaaaa helmet pun xdak solihin..hehhee

aDisH.sHidA said... [Reply]

@witLURVE hahhaha jahat kembo besday ni..nakal erk....thanks

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim) thanks miza...kamu, sunah, qaseh nanti shida mintak tolong dia buatkan stiker utk kamu ber3

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Qaseh dalia adelia apa yang lawa yunk..stiker ke i..hehhe...thanks...nak nanti shida tanya tuan yang buat erk