Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, June 6, 2011

Sama2 YanaMiB & Ujang9897

Assalamualaikum…Alhamdulillah akhirnya impian dan niat shida untuk berjumpa pasangan blogger ini akhirnya tertunai..terima kasih kepada Yana dan Ujang kerana sudi meluangkan masa untuk lepak (lepak ke) sembang2 dengan “kak shida” hampir 1 jam….eh eh tak suai la rasa nya yana panggil shida “KAK SHIDA” sebab kita dah biasa dengan panggilan shida n yana aje kan…shida tak kisah la yana tak panggil kak shida pun…janji kita selesa kan

Shida jumpa dengan Yana n Ujang di Restoran Mamak Berkembar Prnct 9, Putrajaya…ini pun la tanya sepupu yang baru nikah tu tau x jalan nak ke restoran mamak berkembar (masa otw balik dr majlis akad nikah)…awal2 masa otw pergi majlis dok usha hafal jalan ke alamanda…hahahhaa…jauh jugak tu dr prnct 11…dah cuak takut sesat…nasib baik masa majlis akad nikah berlangsung Yana kol gtau location sebenarnya….

Dalam pukul 10.30 kami jumpa….shida main redah je drive…egt aje simpang dan jalan yang sepupu gtau..yakin je la…hahhaa…nasib baik betul..egtkan dah silap jalan…shida tunggu Yana N Ujang depan Kompleks Kejiranan Prnct 9…sambil2 tunggu dorang kol Along Usop (malang nya along kat pahang) kol Taufiq (dia plak x jawab) kol Sunah buat peneman…hehehe…Ady awal2 dah kol gtau myb dia tak dapat join sebab epol baru balik keje (padahal dok siap nak g johor esok nya tu…egt cheq tatau ke)…

Sememangnya shida dah berhajat nak jumpa Yana, Ujang,Isteri En Berd, Ady, Amalina, Kirin, Kembar Shida Anwar, Adik beradik KBU yang lain…dan jugak EN Ben…tapi malu nak gtau dia..hehehe…tapi masing2 ada komitmen lain…so hanya Ujang dan Yana sahaja yang shida dapat jumpa di Putrajaya…dalam sejam lebih tu macam2 jugak la kami borak…tapi apa yang penting hasrat shida nak bagi hadiah kepada pasangan pengantin basi ini terlaksana…tak kisah la basi ke idak janji jari semua masih berinai kan…hehhee…apa yang shida kasi untuk Yana dan Ujang…SILA KE SINI….

wif yana 

Hampir pukul 12 tengah malam shida sampai ke rumah penginapan di Prencit 11….masa dok bergambar pun mak dah kol tanya tak balik lagi ke…risau beno kan mak sebab anak dara dia sorang2 drive di kawasan yang tak biasa…alhmdlah shida selamat sampai…Yana n Ujang..i’allah kalau datang Kedah..gtau la yer…boleh kita jumpa di sini…kalau shida pergi sana jemput la shida pergi rumah…nak merasa masakan yana..hahhahaa…boleh tak Yana??

yanaujang

 

psssst : alhamdulillah yana suka hadiah yang hasilkan…terharu plak yana siap promote blog mak

3 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

bestnyer jmp2..

diana said... [Reply]

jumpa je ke??
ujang tak belanja makan ke??
heheheh

YanaMIB said... [Reply]

haha amepeh komen kak diana ni tau..shida xmo mkn..dia minum je =P

kita br pasan entry shida nih..tsk..sowie ye..nice to meet u too lah shida..xde hal lah nk promote..mende best kut..hehe =)