Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, June 27, 2011

Hanya Tinggal Kenangan

Assalamualaikum….

Kenangan bersamamu kini muncul kembali…bukan mahu mengingati apa yang telah terjadi dan berlaku antara kita… tapi hanya sebuah memori yang sukar dilupakan…. fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh berjiwang2 plak shida…

Takde menda la..semua nie hanya la mainan perasaan semata2….kenangan bersamanya 8 tahun dahulu tetiba sahaja diimbau..sebab ada something yang dia pernah bagi dulu kini jadi mainan anak buah…hehe..jika dulu simpan saja di rak…sekarang nie si aisya main dah tak kisah…biar je…pernah jugak ingat nak pulangkan kembali kepadanya…tapi dia tak nak..dia suruh simpan bagi je anak buah main…

Dia bagi beberapa hari selepas hari konvo di tahun 2003…agak2 dia ingat tak lagi di mana beli nya….shida masih ingat ok…nak tengok ke benda apa yang dia bagi kat shida sampaikan shida tak endah dah sekarang nie…

BEARcomey tak…dulu bebear nie ada baju..tapi tatau la dimana baju dia hilang….

Lagi satu kan bebear ni ada suara…boleh nyanyi…bila nyanyi bebear nie akan malu..merah pipi dia…tak percaya tengok picture bebear bila nyanyi

BEBEAR 

Kak ja la punya keja semua nie..nak dengar sangat bebear nyanyi..kecian bebear…dia dah lama x nyanyi..suara pun dah x mau kuar..kan kan kan..jika dulu selalu jugak akan dengar bebear nyanyi bila rindu dia…sekarang aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah lantak ko la bebear…hehehehe….

 

pssst : aisya panggil bebear nie baby…baby…comey sangat…so sweet (jari di dua2 belah pipi)

6 comments:

haniesaad said... [Reply]

sooooo swettt!!! sy tak penah dapat tedy bear. sume yg ada beli sendiri ja. sobsob~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

kalau qila jmp ni..pasti dia rembat dn ngaku dia punya..haha

Halimatun Sa'adiah said... [Reply]

da lme tp maseh chantek lg ek...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@haniesaad

so sweeeeeeeeeeeeet kalau dia baca entah dia egt ke idak..hahha...akak pernah dapat bape ntah..tp ini yg special pun..akak x suka tedy bear

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim) kat umah ada la 3-4 tedy bear...semua nya yg bf mak2 sedara aisya bagi...hahha..skrg jadi habuan dia...qila suka erk..hehhe..

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Halimatun Sa'adiah hehhe sweet memory..sblm nie simpan elok tp bila anak sedara nie dah beso bg dia main