Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, June 21, 2011

KBU : Meet Up Blogger 18 Jun 2011


Assalamualaikum.....

Entry agak basi..tapi tak basi di fikiran kami adik beradik KBU....alhamdulillah Meet Up Blogger KBU yang diadakan di Kedah Bowl, Star Parade sabtu lepas happening walaupun hanya 12 orang yang datang menonjolkan diri.(**update gk kata 14)...semua muka2 yang dah biasa jumpa..kecuali Ishak Roroi..

Kalau ikutkan kepenatan shida..memang shida tak pergi meet up ini...tapi bila pikir2 apa salah nya shida pergi untuk menyokong KBU...Pada awal tu macam2 alasan shida bagi...

Kat Cik GKSB.."Kak mungkin p awal dan balik awal jugak..." tak pe la kak..janji mai tunjuk muka....itu respon Cik GK

Kat Pakcu BEN lak..."ampa main bowling tingkat bape..5 ke..kak myb p lewat sebab nak p "makan kenduri"...hahhaha...pak cu nya respon " tingkat 4 kak, tak pe lewat ke apa..janji mai" pada hal masa kol pakcu nie 500 mtr je lagi nak sampai Star Parade....naik2 atas jumpa depa semua kena perli....hampeh betul..tapi tak kisah...janji happy...

Aktiviti kami sepanjang 18 Jun 2011
1. Bowling
2. Lunch + Pecah Ketoi Ais
3. Perbincangan Aktiviti dan Perlantikan AJK Negeri
4. Photo Gediks

Jom Layan Gambar Kami...(krdt to Pakcu dan Munet)

undian
Undian dibuat mcm main kutu plak

gurlz
acara wajib....berphotogediks

pkcu munet
oppps depa dua nie juruphoto kami…eh eh bukan juruphoto tp guna gambar2 kebanyakan guna cmra besaq depa

meetup
gaya dan score board...sori Ishak xde plak pict kamu

IMG_0851
awat tinggi sangat....tp cheq gak menang...hehe

259063_2037628334074_1045211814_32416357_6595337_o
opsssss saya tak pegang pakcu...saya pegang beg dia sahaja...

255684_231315310214393_100000077785350_1010533_1611279_n
lompat lebih tinggi

265721_2039796948288_1045211814_32419584_5645965_o
depa tak nampak pakcu dah masa nie

bye

bye bye.... nak g makan...

pssst :untuk baca lebih terjah sini MIKRO, KOKUS, CIK GKSP


5 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply]

14 orang kak yg mai hehe

~Kirin Selama Perak~ said... [Reply]

paling suka gambar paling atas..
tutup mulut
wkakakaka
:D

aDisH.sHidA said... [Reply]

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr myb kak egt yang 1st mai....kan wany n abil mai lewat

aDisH.sHidA said... [Reply]

@~Kirin Selama Perak~ sebenarnya dok ingat kirin..dan ada kejadian hampir berlaku di sebalik gambar atas sekali tu...cer teka

kiera'sakura said... [Reply]

gmbr diatas menerangkn kak shida nk jatuh..... hahahaha :p