Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, April 9, 2012

Dapat Perfume DKNY…Biar Betul??

 

Assalamualaikum…dan selamat tengahari…

 

Pagi tadi…macam biasa…masuk keja..on PC…buka blogger.com, FB…agak sedikit tertekan sebab line tidak memuaskan…2-3 gak dok refresh modem…bila dah ok semua….scroll down blog2 yg kakakecik follow…nak tengok latest entry dorang…sekali nampak la…abg Eq baru 7 minit umumkan nama2 pemenang untuk GA Fan Page Celebration…tengok2 nama orang lain 1st tu…frust la jugak…terus ke bawah..tup tup ternampak macam nombor kakakecik (96) dan nama ADISH SHIDA

 

dkny

 

Nampak tak nama kakakecik ADISH SHIDA yang telah dibulatkan tu….tak nampak ye…kejap2 kakakecik kasi zooom kasi lagi…

 

abgeq

Masih dalam keadaan kurang percaya…terus klik ke entry tersebut…alhamdulillah abang random pilih nombor 96..semasa abg Eq membuat pilihan utk hadiah ke3….syukur sangat2…ini adalah kali ke 5 nombor penyertaan kakakecik dipilih oleh abang random yang encem… Alhamdulillah rezeki kakakecik untuk kali nie..walaupun di hari2 terakhir kakakecik join nie…lepas nie guna perfume DKNY la…Oceanus pun dah nak habis….Selamat Tinggal Oceanus…ala…jangan merajuk lepas nie kakakecik guna balik oceanus tau…

 

bakal menjadi milik kakakecik…senyum lebar la..harap2 hidung nie dapat terima wangian nie…jgn dok bersin ye…

 

 

 

 

pssst : tahniah kepada semua pemenang…bagi yang x dipilih oleh abg random tu..tunggu mana tau korang dapat CD Maher Zain plak..thanks abg Eq…semoga rezeki abg Eq akan lebih murah lepas nie…tunggu 23April je nie nak Vote

8 comments:

azzey said... [Reply]

syoknyer dpt perfume DKNY

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

agak2 kalau bersin mai sini...hidung kita ok ja....

aDisH.sHidA said... [Reply]

@azzey
alhamdulillah rezeki..

aDisH.sHidA said... [Reply]

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

KakD hahahha..insyaAllah ok kot hidung nie leh terima bau wangi DKNY...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

tahniah shida

eqbalzack said... [Reply]

Tahniah Adish Shida, anda memang bertuah! hehe...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@eqbalzack

thanks abg eq...
alhamdulillah rezeki dr abg eq jugak

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

thanks miza..nanti awk peluk cium saya bau dkny la hehee