Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, April 30, 2012

CIMB : Kalau Tak…..Puas Juga Nak Menunggu

 

DSCN8767

 

Agak-agak bape lama la ye perlu kakakecik menunggu giliran urusan di CIMB di pagi Isnin, 30 April 2012…ingatkan pergi sebelum pukul 10 pagi tak perlu la menunggu lama…konon tak ramai orang la kan…sekali Ya Allah ramai nya…tu yang tak suka pergi bank hari Isnin..mau2 arini plak hari terakhir di bulan April…

 

Tetapi nasib kakakecik agak bernasib baik…Abg On..abg kakakecik yang nombor 2 ada di dalam bank tu..dia la yang tolong kakakecik terus berurusan di kaunter…dia kan dah lama berurusan dengan CIMB Bank so staff bank tu dah kenal la dia…alahai kakakecik just nak bayar PERKESO…RM 13.20 je….tak kan nak tunggu lama2 kan…mintak maaf la ye customer lain yang menunggu tu… yang datang lebih awal kakakecik…

 

Terima kasih Abg On tolong adik ang nie..dlm masa 10 minit selesai semua nya….banyak ang cash cheque tadi no…hulur mai skit kat adik ang sorang nie..

2 comments:

Cik Pulau said... [Reply]

biasanya takde pun orang yang kenal2 kat bank ni..
terpaksa la tunggu sampai puluh2 pun.. huuu~

kiera'sakura said... [Reply]

slalunya klu ada urusan bank kira suka selesaikan hari jumaat.. xde kacau ofis hour.. huhuhu