Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, April 5, 2012

Fan Page Celebration Giveaway!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera… baru kesempatan nak aktifkan tangan di CNQ..bizi sangat2…so rehat2 minda tangan semua kakakecik nak join jugak la Fan Page Celebration GiveAway yang Abg Eqbal Zack wat nie…untung2 abg ensem RANDOM pilih kakakecik kan…

 

Sebelum nak join tu jangan lupa LIKE Fan Page Abg EQ dulu ye….like jangan tak like..kakakecik dah like…tak ingat la number berapa..tp like 2-3 hari lepas la… Abg EQ bermurah hati kot nak bagi minyak wangi dekat sapa yang bertuah tu…erm rasa2 nya perfume kakakecik dah nak habis..harap2 ada la tuah nombor kakakecik tu kan…

 

DKNY tuuu..jgn buat main yer…kalau nak join..jenguk2 ke SINI yer…opps esok 7hb duedate nya tau…cepat2 sama2 kita tengok sapa yang bertuah…awak, awak atau kakakecik…

 

pssst :NADH macam biasa la orang ingat ampa tu pompuan…kan abg Eq dah letak nama ampa dlm list FEMALE>..num 1 lak tu..hehehe

4 comments:

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

adoilaaa.. ahahahhaha. ampa gelak kat kami noh/:p

kiera'sakura said... [Reply]

yeke kak? die letak dlm list female? hahahahahaha

Shaherah said... [Reply]

eh awak.. awak menang la.. hehe tak percaya tgk ni

http://www.eqbalzack.com/2012/04/fan-page-celebration-giveaway-1-winners.html

eqbalzack said... [Reply]

HADIAH MINIATURE PERFUME "FAN PAGE CELEBRATION GIVEAWAY [1]" TELAH DI POS SECARA REGISTER SEBENTAR TADI. HARAP SEMUA PEMENANG BERSEDIA. SEKIRANYA HADIAH DIKEMBALIKAN SEMULA KEPADA SAYA, PIHAK EQBALZACK.COM TIDAK AKAN MENGHANTAR SEMULA KEPADA PEMENANG.
TRACKKING NO. SEPERTI DI BAWAH:

FAIZUL SIAMAT-RD950803075MY
CHE ROSLIZA-RD950803089MY
NORMALA NASOHAH-RD950803092MY
NORSHAHERAH-RD950803061MY
MUHAMMAD HAFIZ MOHD NOOR-RD950803027MY
NURUL SUHADA-RD950803058MY
NURSYAZANA MD NAZRI-RD950803044MY
NURSHAMSIDA YAKOB-RD950803035MY

Kepada 3 orang pemenang yg belum menghantar email, sila berbuat demikian hari ini juga sebelum 5pm. Email yang di terima selepas 5pm tidak akan dilayan. Hatap maklum.