Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, April 17, 2012

Jatuh Cinta dan Suka…Akan Sentiasa Bersama Nya..

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera…

 

Berbalik kepada entry semalam yang buat ramai tertanya-tanya apa benda yang kakakecik dapat…adakah betul cincin tunang seperti yang mymum sangka kan…sampaikan 2orang adik kakakecik yang dok di Perak tu..ye ye je dorang kol tanya mak barang apa yang kakakecik dapat…kecian dorang kan tertanya2..kakakecik sendiri pun tertanya2 jugak adakah barang yang kakakecik tunggu tu ada…tapi kotak tu kakakecik dah pasti sangat2 barang apa yang dapat tu…dah la pagi td baru tengok barang yang kakakecik dapat…semalam lepas kerja terus ke Sg Bakap, ziarah kakak abg ipar yang baru lepas operation…sampai umah pun dah kul 12.30 mlm… tak kan nak g ambik barang tu dlm bengkel mak…sabarkan hati tunggu siang…

 

jeng jeng jeng…

 

DSCN8602

kita tunjuk dulu kotak nya…..erm kakakecik suka la dengan kotak nie…ada line merah2 gitu….agak2 apa la isi nya yer…

 

Adakah…sebentuk cincin…

 

Suprise…

DSCN8612

uiiit cincin nie ke kakakecik dapat semalam…HAHAHAHAHA…..gelak jahat kejap…tak de la..nie cincin dah lebih 5 tahun kakakecik pakai la…yang lawak mak sendiri pun tak perasan cincin nie…ke saja2 mak buat tak perasan tatau la…ada2 je mak nie kan..

 

Sebenarnya…semalam kakakecik dapat perfume DKNY la….yang abg eqbal zack kasi tu..oppps bukan dia bagi khas utk kakakecik…alhamdulillah rezeki kakakecik dapat fan page celebration giveaway yang abg Eq buat tu la…

 

DSCN8593 

Kakakecik dah jatuh cinta sekali gus suka dengan wangian nie…walau 7ml saja…insyaAllah kakakecik akan guna sebaik2nya…kena jimat…eh eh memang kakakecik pakai kat nadi je..lepas nie nak kena survey la harga DKNY BE DELICIOUS nie bape harga nya…Apa pun thanks ye abg Eq semoga abg Eq akan dimurahkan rezeki dan hidup dibawah rahmat Ilahi…

 

Pssst : korang nie kan..kan kakakecik ada buat entry pasal perfume nie….oppps ingat kan abg Eq akan pos button badge sekali..hahahaa…tu yang kakakecik tertunggu2 tu…hehehehe..frust jugak xde dlm sampul tu..nak mintak malu

6 comments:

kiera'sakura said... [Reply]

yeay betol..hihihi..

perfume nie mmg wangi pun...

eqbalzack said... [Reply]

hehe...
terima kasih adish shida buatkan entry ni. nasib bukan cincin kan? kalau tak ada yg terjah abg eq sampai ke KL ni. hehe
sebenarnya mmg abg eq nak pos button DiGI tapi last week belum siap lagi. insyaallah akan di poskan asap..
hmmm..wanginyer DKNY ni..hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

wah minyak wangi...nak spay sikit boleh..

Bro Azkar al hamidi said... [Reply]

fuhh.. cm mahal.. hehehe
xkn cincin ktt.. cm x gentle laa bgi posmen yg purpose kn! :P

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

amin..moga abg eq murah rezeki.nak juga perfume tu..huhu

saya pun ingat cincin..hihi

Ros Anisza said... [Reply]

akak, perfume ni wangi!