Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, April 5, 2012

Waahhh…Awak, Ipad Ke Tue?

 

Assalamualaikum…

 

04-732XXXX membuat panggilan ke hp kakakecik…jawab je la..ikut hati malas nak jawab nombor tak kenal nie…dah tu bila jawab, tanya ini cik Nur…… ke? Erm malas je nak ngaku, tanya dulu la nie dari mana HAHHAA..bila pemanggil bagitau daripada ABX..dan ada bungkusan atas nama kakakecik….terus mengiyakan…dorang nak tanya location kakakecik bagi memudahkan penghantaran barang…

 

Tunggu je… mana la dorang nie…tak sabar kakakecik nak tengok pegang barang kakakecik tempah 2 hari lepas…pembelian melalui online tu…tengok, berkenan, bayar..arini dapat dah barang…cepat kan…

 

Dalam pukul 4 petang baru sorang mamat nie kol tanya lagi kakakecik kat mana…kakakecik siap usya dia kat jalan…hahaha..dari jauh dah nampak mamat bersweater merah….suka hati kakakecik je suruh dia bagi signal kanan…teruja kot nak dapat barang tu..hehehe…

 

Taraaaaaaaaaaaaa…dah ada di tangan…dengan rakus kakakecik koyak kertas pembalut tanpa snap pic hahahaha…masa tu tgh video call dengan kawan…dia nampak la kakakecik dok buka bungkusan tu…dia terus kata “ AWAK, IPAD ke tu…? Waaaaaaah…

 

Senyum je la kakakecik… nak gelak guling2 pun ada… IPAD kakakecik ada 3 tau…kaya tak kakakecik HAHHAHA…wana biru n pink lagi…kalau merah lagi awesome kan…

Ypad

COMEY tak IPad…eh eh Ypad kakakecik beli untuk anak-anak buah..pink tu untuk saffiyah dan alya…dorang 2beradik umo 7 dan 4 tahun…share la…1 biru untuk aiman dan aisya….aiman 6tahun..aisya baru 3 tahun…huhuhu…share jugak la 2 beradik nie…1 lagi biru tu untuk afiq (6 tahun)…untung la dia..sorang2..tak payah share dengan sapa2..almaklum la anak bongsu (buat masa skrg la)…1 rumah 1 Ypad….untuk rumah tok, akan datang IQRA..balik umah tok baru boleh guna ok…hehhee

 

Erm…sebenarnya kakakecik beli nie setelah Sis Lin upload Ypad di FB 2 hari lepas, yang dia beli kat Faizah Mom’s Rayyan..berkenan plak kakakecik melihat nya…harga pun ok la…buat hadiah untuk anak2 buah…bukan selalu pun Ateh nak beli untuk dorang hehehe…harap2 dorang suka la dapat benda nie..tak sabar nak kol kakak suruh bawak balik anak2 dorang malam nie…

 

pssssst: bila la nak guna gadget tonyoh ngan tenyeh nie…

2 comments:

izyantyPersonalTaste said... [Reply]

kaler dia sgt sweet...suka2...kalau anak buah sy mesti xlayan, sbab dia cam taw2 je barang mainan, then dia akan main yg betol2 punya...sabar je lah budak tu.

kiera'sakura said... [Reply]

kak... bg kira link blog die.. kira nak bali tuk anak 3 org tue la... kira bukak yg akak link kan tue xleh pulak