Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, April 16, 2012

Cincin Tunang By Reg. Pos????

 

Cincin Tunang…Untung la kan kalau dapat cincin tunang dalam masa terdekat nie…

Dah la cincin tunang di pos plak tu…Jauh sangat ke bakal encik suami awak tu… sampai tak boleh datang rumah…

Ke terlampau nak bagi kejutan…Hehehehe…

Tak kisah la…yang pasti bukan cincin tunang yang dipos itu ye mak…barang lain…

Ye ke barang lain…kalau betul2 cincin macam mana….HAHAHHAHAA

Kelam kabut je kol bila kakakecik dapat bungkusan yang pada awal nya dia ingat tudung ke apa…

Bila dipegang2 nya…keras dan seakan kotak…dah tu kakakecik tak bagi buka…terus la mak ingat cincin tunang..

Adusss mak nie bikin anak dara nie gelak sorang je…apa pun kita tunggu ye apa sebenarnya yang kakakecik dapat tu..

 

psssssst: boleh ke cincin tunang kita pos je erk..

14 comments:

Iffah Afeefah said... [Reply]

Saspen kak. Apekah? Haha

eqbalzack said... [Reply]

(^______^)

eqbalzack said... [Reply]

(^______^)

::Miss Pikon:: said... [Reply]

surprise! surprise!

LYAfrina said... [Reply]

sweet :-)

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Iffah Afeefah

tunggu esok ye kak ngah..hehehe

aDisH.sHidA said... [Reply]

@eqbalzack

senyum lebar abg eq erk...dah tu 2x post komen..hehehe

kalau betul2 best gak kan

aDisH.sHidA said... [Reply]

@::Miss Pikon::

hehehhe tak sabar nie nak tengok n cium

aDisH.sHidA said... [Reply]

@LYAfrina

sweet erk...hehehe..kalau real mmg sweet..tp kalau x pun sweet jugak la..hehehee

shida anwar said... [Reply]

grr kembo ni..memain plak

shida anwar said... [Reply]

grr kembo ni..memain plak

Bro Azkar al hamidi said... [Reply]

err kotak frame? hehehhe :P terkejut mak!

kiera'sakura said... [Reply]

mesti sbb mak akak eksaited sgt nk dpat menantu baru tue yg die ingat cincin tunang tue..hihihi

kiera'sakura said... [Reply]

mesti sbb mak akak eksaited sgt nk dpat menantu baru tue yg die ingat cincin tunang tue..hihihi