Coretan Terbaru KakakeciK

Sunday, June 10, 2012

Kereta Korang Ada….

 

Kereta korang ada ke macam empunya kereta nie ada…hehehe..apa yang dia ada…

 

DSCN9016 (mintak maaf tuan kereta…baru perasan tak boleh snap picture hahahaha)

 

Persona PJW sapa tatau la…parking sebelah menyebelah dengan kereta abg kakakecik kat RNR Tapah awal pagi Rabu lepas..

kakak ipar kakakecik “Eh, betul ke kereta dia tu ada wifi semua tu” sambil jenguk ke kereta sebelah…

Kakak iparku…itu hanya sticker la..tapi mungkin jugak ye kan…sapa yang tau..tuan kereta tu je..

 

pssst:silaptakonwifi cubateraitesttengokhahaha

8 comments:

Cik Sara said... [Reply]

Hahahaha.... nak kena g cari sticker tu jugalah.. bior orang eksaited tengok! eheh...

Cik Pulau said... [Reply]

perhhh.. giler hebat..
nak tampal camtu gak la kat bot.. err.. pengsannn

Iffah Afeefah said... [Reply]

da snap pic br pasan

fbooking ley lak ye

Onitsuka_hana said... [Reply]

fuh.. dasyat

Sunah Sakura said... [Reply]

fb pun ada dalam keta tu..hahaha

qasehraihan said... [Reply]

perggghhhh..kelas kete kau jahhh..hihik..
maafla dh lama xmenjenguk kak..huu
lama xberblog..huhu

http://www.qasehraihan.blogspot.com/2012/06/dedikasi-istimewa-untukmu.html

kiera'sakura said... [Reply]

klu akak on wifi ritu kan dh dpt free.. kihkihkih

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

nnt dia baca blog ni dia kata..eh ni kereta i..keh3