Coretan Terbaru KakakeciK

Sunday, June 17, 2012

Macam best jugak…..Boleh angkut sana sini


Assalamualaikum dan Salam Israk Mikraj

Waaah best jugak cuti 2-3 hari ni adik kakakecik dari Ipoh balik…bukan balik dengan tangan kosong tau..siap bawak balik Modem Wifi yang boleh bawak ke mana-mana…angkut ke sana angkut ke sini janji ada suis plug je…dapat la kakakecik online spanjang cuti nie..kalau tak, hari cuti..memang cuti jugak la kakakecik daripada FB dan Blog…sunyi sepi…kalau online pun by handphone je..tu pun leh online FB je..guna pakej hotlink…kecian kakakecik kan…

Erm…pasal modem wifi yang adik kakakecik guna ni…agak menarik jugak…terasa macam tukar je pakej yang kakakecik guna sekarang…sebab guna line telefon..apa kata kalau kakakecik potong line internet sekarang..just amik telefon je..pastu internet kakakecik amik pakej wifi nie..yang mana bila nak ke mana-mana pun kakakecik boleh bawak modem just plug in tanpa perlu line telefon…hanya perlu tahu je kawasan mana yang ada CDMA EVDO coverage.(kat umah kakakecik mana de line telefon TM lagi sejak kes kecurian kabel) bila hari cuti boleh la kan kakakcik bawak boleh modem wifi nie dan online..memang Pendang adalah kawasan liputan WIFI EVDO….best kan…

DSCN9112
Modem WIFI EVDO..line stabil elok je…

DSCN9117
Just plug-in dah boleh guna…

Rumah kakakecik semalam dah jadi macam CC..pakat on lappy dan online…untuk maklumat lanjut korang boleh la ke TM berdekatan atau kalau malas layari kat SINI..Eh ke korang semua dah tahu just kakakecik je yang terlambat tapi tak kisah la kan kakakecik nak gak kongsi dengan korang…

pssst: hanya boleh online beberapa jam je lagi..kejap lagi dorang dah nak balik Ipoh…thanks ye dik ilah n shahir nanti boleh bawak balik selalu

17 comments:

Cik Pulau said... [Reply]

waaaa.. akak. best la kalo camtu.. huhuhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

lepasni kalau sorfina balik sure ada byk entri hujung minggu kan?

Iffah Afeefah said... [Reply]

bwk jlan bgsla

hehe

untunglaaa

nn lylyn said... [Reply]

baru la kak =) brape RM sebulan?

sy dah follow akak =) jom follw saya =) tq kak

Mat Gebu said... [Reply]

CM pun baru tau...terima kasih share info, maklumlah ngada piuk belanga saja...huhu

Cik Z@i Pen@nG said... [Reply]

syok la...CC free :)

kiera'sakura said... [Reply]

nt klu gi umah akak ada kak ilah tue blh la tumpang online.. hihihi

#Ehh ye ke kak? ke sama umur errr

Sunah Sakura said... [Reply]

macam kenal je bilik tu..hahaha

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Cik Pulau
tu la...akak ingat nak tukar amik plan nie boleh la time cuti korang datang online

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

tahu xpe ummi...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Iffah Afeefah

kan kan...lagi bagus dr berukband

aDisH.sHidA said... [Reply]

@nn lylyn

rm77 sebulan kontrak 2 tahun..lepas 24bulan rm 60.00

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Mat Gebu

nak tukar pakai pakej nie ke CM hehee..xpe dok godek belanga periuk pun kenyang gak

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Cik Z@i Pen@nG

bayar bil letrik je la hahaha

aDisH.sHidA said... [Reply]

@kiera'sakura

lebih kurang mcm tu la kiera hehee...Eh adik akak tua dr kamu la..

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Sakura

ye la bilik kamu n cik pulau yg tido..cadar pun x tukar lagi hehe

Hafizul said... [Reply]

Emm rumah sy baru sekajp tadi pasang menda ni..test utk sekita nmpk ok jer..tapi rasa macam slow sikit bila nk bukak byk page..huhu