Coretan Terbaru KakakeciK

Saturday, June 16, 2012

Majlis Tergempar Tergempur

 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

 

Malam tadi 1 majlis yang tidak dirancang berlaku dalam family kakakecik…ingat kan biasa2 je…alang-alang adik kakakecik dari Ipoh balik malam tadi..terus jadi meriah…Eh majlis apa la ye di malam hari…

 

Suspen suspen…

 

Antara juadah untuk majlis tersebut…

 

DSCN9078

Spagheti Kakakecik

 

DSCN9077

Mee Goreng Ibu Myrza…Wedges dan Chicken Finger…

 

Agak2 siapa la tetamu malam tadi ye… opps bukan la majlis formal sangat..santai2 je

DSCN9083

 

DSCN9082

 

Dah dapat agak ke majlis apa kat umah kakakecik malam tadi…hehehehe..

Majlis Birthday Aiman..15 June..genap 6 tahun Aiman..HAPPY BIRTHDAY AIMAN…

DSCN9056

DSCN9065

 

Kenapa ada plak nama Aisya tu…huhu kecian sangat budak tu..birthday dia 2 bulan lepas tak de sambut..just buat di Taska…

 

DSCN9059

Aisya yang bergaya lebih…macam la besday dia malam tadi

 

DSCN9075

Sebahagian daripada sepupu nya…anak2 abg on dan sorfina

 

DSCN9062

Aisya dan Aiman dengan Cik Jan, Alang dan Dek Mie

 

Bertuah la kan budak-budak sekarang nie…sambut birthday dengan kek SR lagi siap request lagi…"Ibu Ayah, aiman nak kek ice cream..” huhu..Ateh dia yang dah nak masuk 32 tahun hujung tahun nie pun xpernah sambut,ateh tak nak kek SR sebiji besar tu…nak 1 slice je..pastu nak cupcakes..hehee

 

Alamak…MSM dah bermula….stop dulu…

4 comments:

Citarasa Rinduan said... [Reply]

happy birthday aiman dan aisya.. (mmg kasihan aisya sbb birthday sambut lewat)

alahai.. awat tayang spagetti...? menggoda lah shda.. ayu lapor nie, dok sambil2 masak lauk u bsahur esok..

mcm nk makan skrang jer.. hhahhaha

Ruzzezanie said... [Reply]

akak!!!! ruz nampak shofina!!! pehhhh, dah mcma ank cina slh family je. kemain cam ank korea dah tgk dia. dah boolatt!

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Citarasa Rinduan
ateh jawab bp aiman n aisya,,,terima kasih acik ayu...hadiah mana..hehe

ayu....sila buat utk buka posa esok hehe

selamat bersahur

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Ruzzezanie

a;a malam tadi dorang sampai...tu la dah amcam anak korea...