Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, January 16, 2013

Lepas Dendam di Hari Lahir Adik

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,


Semalam lima belas haribulan satu, birthday adik bongsu kakakecik..dan malam tadi kakakecik melepas dendam...bukan melepaskan dendam kepada nya..tetapi dendam untuk menikmati nasi arab aka nasi mandhy...jatuh cinta selepas makan nasi arab Fathee suami Shireen buat, dan plan nak g makan dengan finaz asyik x menjadi, so malam tadi sempena birthday adik..kami ke Old Castle..sebab kat sini ada arabic food and western food..adik nak makan chicken chop..mesti la memenuhi permintaan birthday girl kan..



Memang tak habis la nasi mandhy ayam tu..banyak kot..walau apa pun nasi nie kena jugak la dengan selera kakakecik tapi lagi sedap nasi mandhy ayam berempah banding ayam kukus tu..ayam nya memang lembut...siap tapau untuk mak ayah..



2 comments:

Mrs KePink said... [Reply]

sedapnye kalau dapat makan nasi Mandy

kiera'sakura said... [Reply]

klu kira makan aym jela yg lebih. nasinya ntah ke mana hihihi