Coretan Terbaru KakakeciK

Sunday, January 6, 2013

Persiapan #1

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,



Berhujung minggu..kakakecik habiskan masa untuk membuat bunga tisu..ntah kenapa dinamakan bunga tisu walhal untuk membuat bunga nie menggunakan crepe paper..


Sebahagian daripada bunga-bunga yang telah kakakecik buat untuk persiapan majlis nanti...mungkin akan dijadikan bunga pahar, bunga hantaran atau hiasan meja mahupun mini pelamin dan bilik...

Kombinasi warna biru torquse(betul tak ejaan kakakecik nie) dan pink yang telah menarik minat kakakecik..so kakakecik chup awal2 bunga color nie..



#doakan semoga semuanya dipermudahkan..amiin


9 comments:

Seri Kandi Tanah Jauhar said... [Reply]

Kakakecik nak menikahkah??

Ajarlah cara nak buat bunga tu ;-))))

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Seri Kandi Tanah Jauhar soalan akak..hahaha..sapa x mau menikah akak...kakakecik nak gak menikah tp tu la calon nya takde lagi...cari sorang utk cheq..


insyaAllah nanti cheq wat tuto nya...

Nurfarahana A.Aziz said... [Reply]

comelnya ! lagi lagi yang blue and pink tu ! nak jugakkkk

Ruzzezanie said... [Reply]

Akak nak kawen dah ea???? Ni dah ada persiapan #1 bagai ni. Yeayyy!!!

* mhn ajar bt bnda tuu. Dah lama nak belajar buat sbnrnya. Sbb pnh tgk kwn ltk kat hntrn dia

ct kektus said... [Reply]

canteks !

teringin nak buat bunga crepe ni. tapi macam tak reti je. haha :D

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Nurfarahana A.Aziz thanks...comey mcm orang buatnya kan..perasan...a;a suka 2 color tu..pink pepel pun cantik gak..nak ambik la save as hehhe..lawak je

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Ruzzezanie memang akak nak kawen pun tp tatau bila lagi..tak salah kan buat awal2 psiapan tu..nanti nak kawen dah x kalut hehehe..gedik nya akak nie..


insyaAllah akan menyusul tuto nya...sabar ye

aDisH.sHidA said... [Reply]

@ct kektus lawa kan...boleh je buat..mudah je...janji kena sopan santun time nak buat nya...insyaAllah menjadi..nanti share tuto cuba la ye

Z@i Z@mR33 said... [Reply]

moga smua dpermudahkan...

errr....dh ada ek?