Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, June 4, 2013

Bila Kami Berdua

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

_DSC0461 iwan

Apa khabar semua, ada yang mencari2 ke di mana hilangnya kakakecik selama seminggu lebih nie? Cuti kalahkan orang yang nak kahwin tu belum kenduri sendiri lagi..hehehe..Seminggu sebelum majlis kakakecik keluar ke Alor Setar dengan bakal pengantin lelaki…keluar berdua je..tak perlu mintak izin mak ayah..memang dah dapat green light pun…ye la bukan nya dia bakal pengantin lelaki kepada kakakecik tetapi dia hanya la sepupu kakakecik…

 

Tapi…biasa la kan bukan semua orang tau kami nie sepupu kan..Macam masa kakakecik masuk berdua dengan Izzuan, adik di rainbow terus tegur….”amboooi kak arini mai dengan cik abang ye”..EH, mana de..nie la bakal pengantin esok…hehe…

 

Itu belum lagi time kami shopping kasut, Izzuan yang pilih kan sandal untuk kakakecik..kalau kami bahasa nama sah2 dorang ingat kami ni couple kan…nasib baik kami jenis bahasa kak dan cheq…hehe…Time beli tudung pun Izzuan jugak tolong pilih dan bayarkan….terima kasih ye Izzuan…cantik tudung tu ramai yang berkenan…

_DSC0464

(sekadar gambar hiasan..suka gambar nie)

8 comments:

Silampuneon Neo said... [Reply]

hahhaha mana la org tak ingat couple...

MR & MRS MAKMUM said... [Reply]

cntik la tudung tu ermmm

Z@i Z@mR33 said... [Reply]

mmg org ingat kapel la kak...kami dgn sepupu2 laki x rapat sgt :p

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Silampuneon Neo hehe..sebab dia lebih tinggi dari kakak sepupu nya..

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Z@i Z@mR33 hehe...sepupu nie membesar depan mata cikzai..mak dia sebelum kawen dok dengan mak..berpantang pun di umah mak..so memang rapat sangat2 dah mcm adik sendiri

Lydia Miza said... [Reply]

Cantik tudung awk

kiera'sakura said... [Reply]

a'ah betul cantik tudung tue. naik pulak dengan baju akak kaler kuning tue. suka kira tgk

aDisH.sHidA said... [Reply]

@kiera'sakura akak berkenan dengan color nya..pegang xlepas2 last2 pegantin bayarkan..ikutkan xde pun baju yg match..tp bila letak kat baju kuning nie masuk lak..pakai la