Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, June 5, 2013

Wordless Wednesday # D.I.Y : Hantaran Oren Pink

DSCN4041

DSCN4021

_DSC0208

_DSC0216

DSCN4029

DSCN4018

_DSC0207

DSCN4023

_DSC0212

DSCN4020

DSCN4025

DSCN4048

DSCN4040

9 comments:

Z@i Z@mR33 said... [Reply]

cantik...pndai k.shida & the geng buat..

Lydia Miza said... [Reply]

Cantiknya bunga getah

Awak... Nape ek blog awk x naik
Dlm bloglist saya bila awk update

kiera'sakura said... [Reply]

cantik!!!!! kombinasi kaler baru kan. pandai akak

MR & MRS MAKMUM said... [Reply]

cntiknya la hai.....errmmmmmm epal tu sedap pos satu bji

Mrs. Abi said... [Reply]

santik!!!!!! akak cmne yg bunga telur tu akak buh tali riben kat bawah bunga tu eh?

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Z@i Z@mR33 thanks cik zai..apa yang penting kerjasama...hehe ada hasil mak, kakak n kak shda sendiri

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Lydia Miza tak kesempatan lagi nak bagi kat awak kan bunga daun getah tu...

awak kena remove n add semula

aDisH.sHidA said... [Reply]

@kiera'sakura a;a kiera kombinasi color baru la kot..selalu orang wat pink biru..awal2 makcik nak pink biru tp akak kata xyah la sebab dah selalu sgt apa kata kita try pink oren tup2 sama lak dengan bunga tangan pengantin time nikah

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Mrs. Abi thanks awin...erm main lipat2 je..nak kena wat tutor ke..aritu pun suraya de mintak gak tunjuk cara nya...