Coretan Terbaru KakakeciK

Saturday, June 29, 2013

Baju Raya..Kasut Kenduri

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

 

Bersiaran dari bumi Perak.. Apa khabar semua? Kakakecik ke Perak bukan saja syok nak bagi letih badan lenguh kaki nie..Tapi kekonon nak shopping baju raya di samping tujuan utama nak kenduri kahwin adik angkat di Teluk Intan.. Dah alang-alang ke sini, apa lagi nak la shopping..tempat dituju GreenTown Mall..untuk beli baju raya..konon nya la..dan kasut untuk kenduri kawen..opps bukan utk majlis kenduri kawen sendiri tp untuk pakai ke kenduri kawen kejap lagi…kasut pakai dari Kedah rosak..huhu..

 

Tapi..kuciwa, hampa wat penat kaki je kawad dalam GreenTown Mall tu…baju-baju yang ada semua nya takde berkenan di hati. Mau nya tak berkenan kebanyakan design buah pelam peplum tu…memang tak beli la…bukan bermakna kakakecik nie tak moden kolot tak ikut perkembangan fesyen…huuuuh dulu teringin gak nak pakai..tapi bila lama-lama tengok renung tak sanggup cheq nak pakai…

 

Satu lagi kes…kasut..takde yang berkenan..lagipun brand yang beli tu ada tapi design tak berkenan…huhuhu…jangan tengahari nie pakai je kasut yang rosak tu…Padan muka shida sapa suruh tak bawak kasut spare…

 

 

pssst : minggu depan sambung shopping baju raya di belah utara…baju saloma takmau okey

3 comments:

MR & MRS MAKMUM said... [Reply]

bju p ramlee mau tak?

diana said... [Reply]

baju saloma untuk kanak2 je kan shida??heheh

kiera'sakura said... [Reply]

kira pun x berkenan baju buah pelam tue. nadh pun mmg xbg pkai