Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, June 11, 2013

Kenali Telur

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

 

Kakakecik nak kongsi tentang kondisi telur yang kakakecik dapat di Page Buku Resepi dengan harapan supaya apabila kita memasak tak de termasak telur yang da buruk / busuk kan..

telur

Ini amat bermakna bagi semua yang selalu menggunakan telur..macam kakakecik la..hehe..kadangkala risau jugak time nak buat kek tu..telur nie telur lama ke baru..Alhamdulillah, selepas nie kakakecik akan gunakan tips nie.

5 comments:

MR & MRS MAKMUM said... [Reply]

tips nk buat kek ka nie hahahaha

syapex said... [Reply]

bagus ni..
sblom ni x pnah amik kisah pn...

JunAina said... [Reply]

Good tips...telur tak boleh beli sekali banyak just beli 10 biji je, habis beli lagi kalau beli sepapan banyaklah nanti telur yg berdiri.

kiera'sakura said... [Reply]

a'ah kan kak. kadang was2 nk guna telur kalau nak baking tue huuu. thanks share tips :D

Lydia Miza said... [Reply]

Tq awk. Baru sy tau. Muahhh syg awk ketat2