Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, June 6, 2013

Tempahan : Kek Karamel di Hari Israk Mikraj

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

DSCN4119

Walaupun mood untuk baking sedikit merundum, almaklum la last week dok pulun buat 5 biji kek lapis untuk majlis Izzuan, tapi disebabkan mendapat tempahan daripada Kak Azie kena la jugak buat. Kak Azie dah banyak kali tempah kek karamel..tak best la jugak kan kalau tolak tempahan nya. Perasa? Kak Azie tak kisah perisa apa pun. So, kakakecik buatkan perasa nenas+strawberry+vanilla.

DSCN4124

Ada yang tanya, kenapa kakakecik tak promote kek karamel nie kat Mudah..Ntah la, keyakinan tu masih kurang. Buat masa sekarang kakakecik hanya ambik tempahan daripada kenalan dan saudara mara terdekat sahaja. Tapi kalau sapa nak tempah tu boleh je email ke shida5062@gmail.com. Harga untuk sebiji kek karamel yang bersaiz 8inci dan berat lebih kurang 1kg ini berharga RM30.00. Perasa ikut pelanggan bergantung kepada stok perasa yang kakakecik ada. (Kawasan liputan yang berhampiran dengan Pendang aje la)

5 comments:

syapex said... [Reply]

ni rezeki musim cuti...
bestnya kalau dh ada keyakinan nk berniaga...

Rozuan Ismail said... [Reply]

Alhamdulillah. bisnes berniaga

kiera'sakura said... [Reply]

kek karamel nie kalau ade org KL yang tempah jenuh nak pos tue hihihihi :p

MR & MRS MAKMUM said... [Reply]

bila nk meluaskan kawasan smpi ke penang

Mrs. Abi said... [Reply]

dh lama tak buat.... huhuhuhuhhu rindu nk membaking :(