Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, May 10, 2011

Bertemu Blogger NorfaNil-Double N-

Assalamualaikum….

maaf shida lambat skit update tentang seorang blogger yang shida ketemui hingga lewat malam 2malam lepas…ramai yang tertanya2 siapa blogger tersebut..beliau adalah NORFA…shida sendiri tak sangka yang Norfa berada di Kedah….sekali dia tweet tanya ada di mana…dia ajak jumpa…so dah alang2 norfa berada di Kedah dan sudah lama shida nak jumpa dia sampai pernah mimpi jumpa dia…

norfa 

Selepas set dengan norfa di mana dan jam berapa akan jumpa…shida jemput norfa kat hotel dan g dinner….malam tu kami makan kat Restoran Langkasuka…Norfa kata sedap shida pun kata sedap la..mmg shida dan family selalu makan di situ…

mlm

Sambil makan kami borak2…banyak topik yang kami borak di mana lebih kepada dunia blogging..rupa2nya pemikiran kami tentang dunia/kancah dunia blog adalah hampir sama…egtkan selama nie shida sorang je rasa begitu rupa2nya norfa pun sama jugak fikir benda yang sama…

Setelah hampir 1 jam 30 minit lepak2 di restoran kami gerak ke tesco.Norfa nak membeli stok makanan…biskut tesco…alangkah kecewa nya Norfa sebab biskut yang dicari2nya habis….kecian norfa…sebelum shida hantar norfa balik ke hotel shida singgah sebentar kat I-City Alor Setar..saja nak bawak2 norfa tengok lampu yang tak sebanyak di I-City S/Alam….hehehhe…

norfa2

Kalau tak silap shida kami berdua 2-3x tersasul nama SUNAH…shida kejap2 panggil norfa sunah…norfa plak ada jugak tersasul panggil shida kak Sunah…..wah wah kuat betul aura sunah nie…so memandangkan kami berdua dok teringat sunah..kebetulan di i-city alor star ada sakura warna pink…snap pic khas utk sunah..harap sunah suka….hehehehe

sakura

Sekarang dah tahu la yer…blogger mana shida jumpa 2 malam lepas….lydiamiza, katek, sunah, aima bila plak kita nak bertentangan mata nie…bersua muka nie…

psssst : sbenarnya norfa nie byk tolong shida tau….tak percaya ke SINI dan norfa jugak adalah insan2 terawal shida kenal di dunia blog…

 

JOM TERJAH ENTRY NORFA DI SINI

20 comments:

Sunah Mohammad said... [Reply]

tu dia aihhhhh~~ sampai dua2 tersebut nama ceq~ bila lagi nak jumpa kak shida pulak niii..huhuhu...

AdyBudika said... [Reply]

keciknya shida~~~~~nak jumpa dgn shida gak!!!

Double N said... [Reply]

sedap la makanan kat situ.. nak makan lagik.. hahahaha...

k.shida comel..

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

sonok la leh jmpa depa.. jeleshh la. jmpa nadh ta penah cita plak. :P ahahahaha

nora amila ghazali said... [Reply]

wooowwwww...

Muslimah Optimis said... [Reply]

insyaAllah suatu hari nanti pasti kita akan berjumpa enam mata..kenapa enam?? sebab kak shida dah empat mata..aima dua mata ja (tak pakai spek mata)..heheh

AesyaZealous said... [Reply]

WAH kamcing nmpak

efa said... [Reply]

waah bestnya akak

... said... [Reply]

as salam..
hehe~
dah jumpa norfa~
saya tamau?
ops! lepas dah gemuuk balik nanti baru boleh jumpa akak. hoho selalu kat beris je. tada keje lain. makan buah. yum2~
hu...dah puas kurus. nak gemuk balikkk

XD

oo..akak lebih kurang tinggi norfa. hehe
dah mark~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

bila lah dpt jmp shida lak

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammad ye sunah..tak tipu..betui nie...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@AdyBudika kecik erk..ntah bila tatau nak jupe ady nie

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Double N tu sebab family akak suka makan di stu...cepat plak tu....i'allah nanti kita ramai2 jupe d kedah nah...

norfa pun cun

aDisH.sHidA said... [Reply]

@fRaMe LenSeS nak jugak ke nadh..kalau nak kena jumpa ber2 hahahahaa ada berani

aDisH.sHidA said... [Reply]

@nora amila ghazali kenapa nie nora..woooow apa yng teruja sgt tu

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Muslimah Optimis ooh egtkan 6mata sekali ngan sunah ahhahahaa..i'allah nanti balik kedah roger2 erk

aDisH.sHidA said... [Reply]

@AesyaZealous kamceng tu tatau nak kata la...tp bila dah kenal bersahabat..i;allah akan kekal

aDisH.sHidA said... [Reply]

@efa jom la efa kita jmpa...aritu jupe x dan smbg2

aDisH.sHidA said... [Reply]

@... wslm...a'a dah jumpa tu wat entry hahahaha...kamu balik kg x mau habaq...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim) i'allah tgu LM balik msia...pastu dtg hotel seri msia kulim yg sis MJ kasi GA tu