Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, May 19, 2011

Gambar Mak Mertuaku (QASEH ) di curi

assalamualaikum…..

geram geram geram geram sangat bila ada orang curi gambar mak mertua shida si QASEH DALIA…kalau tak silap pic tu dulu adalah pic yang dijadikan header blog..pic profile FB….kalau x percaya tengok la entry shida, sunah, en ben dll dulu semua guna pic qaseh yang itu..Salah satu entry shida…SINI YER

nak kenal ke sapa yang tak tau malu guna gambar Qaseh tu….KLIK DI SINI…..jom kita sama2 pakat serang pemilik akaun FB Nie…

amik pic org

NUR SYAFIKA NASUHA (NUR KRISYA) nama pun dah cilok…hahaha…tak perlu la weeeeeeeeeeeeei nak amik pic orang wat pic profile….ingat bagus sangat ke….lebih baik letak pic sendiri tak pun biar je kosong kan senang…..

 

psssst: kecian qaseh….dulu zie madini..blogger sarawak pernah gak kena mcm nie….lepas nie pakat2 semua jadi mcm sunah, aima (ranger muslimah) en mat gebu x de gambar depa…

7 comments:

Muslimah Optimis said... [Reply]

huhuhu... cian jiran sepagar saya tu

shafiq said... [Reply]

Gambar kena Bt Tagline, untuk lebih selamat letak URL Blog atau apa2 di gmbar utk mengelkan gmbr dicuri..sy yg laki pun bnyk kali ada org ambl gmbr bt profile picture..Selamat berblog...(^_^)V

Sunah Mohammad said... [Reply]

kadang2 tak letak gambar pun, kalo dia jumpa kat tempat lain, dan nak guna gambar kita, still jugak kene..

kesian qaseh..huhuhuh...dia pun da jarang online..

FasiHaH SupiaN said... [Reply]

kesian qaseh.....

syamsid dhuha said... [Reply]

hangattt !! semalam none answer la dr msg tu kak adish . huhu

cik pulau said... [Reply]

adehh. orang macam itu pun ada ka.. awat la nak guna gmba org len..
gamba senndiri takde idung ke ape..
adeehh. tak paham..tak paham..

darul_makmur@yahoo.com said... [Reply]

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace