Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, May 30, 2011

Katek Punya Pasal Semua Ini

ASSALAMUALAIKUM….

Tajuk entry cari gaduh dengan Puteri Katek…..agak2 kena sengat tak dengan Lebah PujaanNya….

Apa yang telah Katek lakukan….dia telah meracuni minda pemikiran shida….memterbeliak kan mata ini….membuatkan shida telan air liur bila melihat nya…memang geram sangat2 dengan puteri yang tak berapa nak katek ini….Katek akak tak tunggu lama ok…akak tetap nak balas dendam kesumat ini….akak tak tunggu lama ok…sehari semalam je akak dah lunaskan….

TAK PERCAYA…..

percaya la….(ikut rentak lagu tajuk apa erk…terlupa da)

CUCUR

Cucur (cekodok/ jemput) kucai+kubis+ikan bilis+cabai besar gara2 terpengaruh dengan entry Katek petang semalam…tapi tak de la buat cekodok sayur macam dia…katek skrg dah rajin masak erk….ehem ehem ada apa2 ke dik..

Itu pengaruh petang..ini plak pengaruh di waktu pagi setelah 2 hari shida tak on9 tetapi terpandang plak entry sambal sotong nya….memandangkan sotong ada je dlm kabinet sejuk di rumah tu…shida pun buat la sambal sotong versi shida punya…tak mcam katek style yang stylo

SMBL SOTONG

Thanks Katek…disebabkan kamu akak makan cekodok tu sambil tengok Mentor….Sambal Sotong utk menu tengahari tadi..sedaaaaaaaap sotong lembut aje….

2 comments:

~Kirin Selama Perak~ said... [Reply]

baca dari awal smpai habis tapi kenapa perkataan mentor tu perlu mention????
:D

putERi-kAtEk said... [Reply]

hahahahaha...amboiiiii....tapi kak shida punya cucur tu nampak lembut aje...sy punya mcm keras sikit :D