Coretan Terbaru KakakeciK

Sunday, May 8, 2011

SELAMAT TINGGAL JUMPA LAGI

Assalamualaikum….

Alhamdulillah adik dah kuar dari wad tghri smlm….walau pun adik masih pening2 dan muntah

Tapi bila Dato Naidu datang ke katil awal pagi semalam tanya “Nak balik ke?” adik terus mengiya kan…..

ok adik kalau dah nak balik umah..kena mandi…bila shida suruh mandi ada ke patut adik kata nak balik mandi kat umah…tak pasal2 kena bebel dengan shida…shida kol gtau mak adik x mau mandi nak balik mandi kat umah…pastu mak plak bebel kat dia…hahhaha…

PADAN MUKA…

kena paksa dengan shida akhirnya adik mandi….eh eh shida yang mandikan dia…..1st time mandi orang sakit nie…awal2 adik malu jugak dengan shida..tetiba masa dok mandi adik dah muntah2…dia kata tak malu dah…adik nak malu buat apa dah sakit kita nie plak 2 beradik 1 mak 1 ayah..kalau bukan kakak sendiri nak jaga masa sakit nie sapa lagi…garang2 kak nie pun sayang adik dia jugak tau..pancing2 kak nie dengan benda kotor pun basuh gak teeeeeeeeet…oppps bukan sensor ok…

Setelah selesai semua dah dapat surat dan tarikh untuk temujanji dan pembedahan berikut nya dan menjelaskan bil hospital yang begitu murah kami meninggal kan katil 17, Wad 4B Kenanga, HSB yang menjadi tempat adik bermalam selama 8 hari di sana….Insya’Allah jumpa lagi pada 04/09/2011..adik akan menjalani pembedahan lagi pada 06/09/2011 (mood raya lagi time nie)

ADIK

Terima kasih kepada pakar/ doktor bedah, doktor2, jururawat2, pelatih2 di Wad 4B Kenanga HSB….

5 comments:

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

doakan adik ampa cepat sembuh. amin. :D

Miss Ran said... [Reply]

kesian adek akak

hope die cpt smbuh la

shida anwar said... [Reply]

pernah dok hospital sampai 2 minggu...huhuhu..bosan..pas tu tiap kali rs2 nak kena tahan stand by novel siap2 dlm beg..hihihi

Double N said... [Reply]

adik sakit apa?

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply]

semoga adik kak shida cepat sembuh