Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, May 26, 2011

Blogspot dan Facebook SAMA SAHAJA

hati tengah membara..rasa macam hampir2 hilang sabar nie....

tatau la apa masalah blogspot dan facebook nie...makin hari makin menjadi2...ada je masalah nya..sekarang nie shida tak boleh signout akaun blog nie..kalau orang lain tak leh sign in lagi masalah kan....macam CIK GKSB...dia tak leh sign in...kecian dia...hahha...tak kisah la tapi nak gak update blog mak...malas nak guna IE or Firefox.....Facebook la tadi tak leh nak masuk2 tatau la pasal pe...2-3x dok suruh try again....

Mungkin Blogspot dan Facebook nak suruh shida bersara kot...

4 comments:

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

mmg poblem la skg.. bebai gak kekadang tu. T.T

Wanie said... [Reply]

ape hal FB xleh bkak?huhu
sabo ye, japg boleh kot..

sy bkak bleh je ni..

schaze zainn said... [Reply]

kenape tak boleh?
saye punya oke je.
hmmm. cuba pakai google chrome

CucuTokMat said... [Reply]

kak shida.sama la kita. blog lama tak ley nk sign in. buat blog baru tak ley nak sign out plak. huhu. pening2 !