Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, May 12, 2011

Blogger Gabra Kerana Blogspot Bagi Rehat….

hahahhahahaa….arini blogger2 semua diberi rehat hampir 1 jam…shida yang dok tengah rancak FB dan group KBU sambil baca entry Norfa, Ady, Sunah…sekali nak komen tetiba tak boleh..refresh dua tiga kali tak leh jugak…pergi klik dashboard..

knp

gluuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrp apa dah jadi dengan blog aku nie…adoooooi…refresh blogger.com…ini plak di paparkan

erm

habis dah la….shida terus inbox sunah…tanya dia…dia plak lambat reply…shida masa ni dah gabra dah blur dah nie…sekali sunah reply suruh tgok kat wall SB hahaha…semua pakat dok tanya kenapa blog jadi mcm nie…gabra blogger yang guna blogspot..hahaha…dah la time ni jugak la kat FB dok kena SPAM…sabar je la….

4 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

tu la psl..nak taip entri tak leh.nak apprv komen tak leh..pank ooo.tiba2 shatooman tny naper tak leh komen.uik?panik giler.gi komen kat dia pun tak leh.terus cr atiq.br tau kes apa..hehe.dan dlm masa sama ada msg2 dr amyna dan lain2 tny apa sbb ngan blog.keh3.kelakar nyer

Hamba Ilahi said... [Reply]

hehe..

saya pun tadi, tapi bila baca blogger status tu jadi rilek balik..

my recent post....pssst....remaja hangat

azzey said... [Reply]

bila yg jd cam gini? lunch hour td ke?

C.M.A @ CikMoonAdnan said... [Reply]

huhu..nak wat camne sabo je laa