Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, May 10, 2011

Lunch Bersama Artis Seberang Laut

Assalamualaikum…

Semalam hari Isnin…hari yang amat ditunggu oleh warga kerja yang menetap di negeri2 selain Kedah, Kelantan dan Terengganu untuk memulakan hari pertama bekerja dalam minggu baru…shida plak menunggu ketibaan seorang artis dari seberang laut yang tidak disangka2 hendak berjumpa dengan shida dan makan tenghari bersama-sama…..jangan jeles ye adik beradik yang lain…

Yang sempoi nya artis seberang laut nie datang dengan motor aje dengan sandang beg yang besar gedabak….

syukri

agak2 artis indon ke artis korea yer yang sudi lunch dengan shida n anith… tak kisah la artis mana pun yang pasti dia dr seberang laut dan akan menyeberangi laut di wktu senja semalam…memandangkan ini kali pertama artis seberang nie datang ke tempat shida…so anith ajak g makan bihun sup sekali kedai bihun sup pak long tak buka shida dah blur time ni tatau nak bawak artis nie makan di mana…terpikir nak makan mee kari dan bawa la artis nie makan kat gerai biasa2 je tepi jalan bawah pokok getah…alhmdlah artis nie tak kisah dah habis licin dia makan….syok tgok..sblm makan siap baca doa tu…

anith syukrikri licin mkn2

Artis guna hp sendiri tu amik pic kami bertiga..

suka

maafkan besarkan gambar ini…sebab suka pict nie walau kelam sebab menampakkan lesung pipitku….hahahahaaa

Artis yang dimaksudkan adalah MR Straw yang dari Pulau Pinang akan kembali ke Langkawi…thanks syukri coz sudi singgah2 jengok2 lunch bersama semalam

4 comments:

Muslimah Optimis said... [Reply]

pastu moto dia bawak naik feri ka??

nora amila ghazali said... [Reply]

wooowww artis.. hihihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

hehe..membesarkan gmbr sbb nmpk lesung pipit.suker2.

shida..apa kata klu shida cuba wat pop up window lak..mana tau kwn2 suka tuk ruang komen ni?

Mr. Straw said... [Reply]

teeediiaaa gmbq...besaq gedabak hat last skali tu..hahhahaa..dtg tanpa diundang..hahahahah...