Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, September 25, 2012

Genap 1 Bulan Bergelar Tunangan Orang

Assalamualaikum dan Selamat Petang..

Alhamdulillah…dah genap pun 1 bulan bergelar tunangan orang…

Eh, bukan kakakecik yang dah bertunang tu ye….mintak maaf mintak ampun la..bukan kakakecik sengaja nak wat suspen or syok sendiri…sebelum nie tengok empunya badan tak de pun publish apa2..so tak berani la kan nak up entry or upload gambar yang nampak muka dorang…bila dah jumpa cerita la yang ramai wish tahniah sebab dorang ingat kak shida yang bertunang….bila dah dapat kebenaran empunya badan baru la kita boleh publish kan…

 

DSCN9555

DSCN9563

Gambar kat WW tu adalah majlis pertunangan sepupu kakakecik la..bukan majlis kakakecik pun.. Tahniah kepada Mohd Izzuandi dan Noor Syuhada…Selamat Bertunang…Tunang nie orang kata banyak cabaran dan dugaan nya..so kena banyak2 la bersabar ye…

 

DSCN9549

syueInsyaAllah mengikut perancangan dan persetujuan kedua-dua belah pihak majlis nya tahun hadapan…kita berkampung di Parit plak ye…

 

syue1Kami rombongan pihak lelaki daripada Kedah…kan ada je muka kakakecik kat situ…so memang bukan kakakecik la kan yang bertunang…bila plak giliran kakakecik tu..doa2kan la ye cepat kakakecik tamat zaman solo nie..hehe..

 

psssst : comey tak bebear kat hantaran tu….DIY kakakecik tau..oppps masa g majlis nie lesen dah expired..huhu sabar je la

8 comments:

Syazana Zainn said... [Reply]

memang betul tu dugaan bertunang ni memang berat.

even hal kecil pun tetiba boleh panas, padahal waktu couple takde pulak gini.hewhew

btw, semoga berbahagia your cousin tu, dan untuk awak semoga cepat2 juga tamatkan zaman solo :)

Iffah Afeefah said... [Reply]

slalu doakan utk akk

then iffah lak hahaha

hnahdy said... [Reply]

ingat tunang dah.hehe
sama cantik sama padan.

Puan LiYzA ^^, said... [Reply]

hee,nk tggu majlis kakakecik plak~ (tergugat tgk kek secret recipe tuh)

Z@i Z@mR33 said... [Reply]

Sj wt suspen no

kiera'sakura said... [Reply]

insyaAllah kak mana tau ujung taun nie ke awal taun depan ke kan hihihi Amin

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

oppppssss...silap la ceritanya ni...

Datin Tyka said... [Reply]

haaaa.. dia bila pula nak jadi tunangan orang? he he