Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, September 20, 2012

Jangan Kacau Sedang Study Resepi Lontong

“ Jangan kacau sedang study resepi lontong”

Itu la status kakakecik kat Fb sejam yang lalu…eh sapa kata saja2 letak status tu…dan sapa kata kalau online nie tak de faedah nya…asyik dok layan Fb, twitter, blog je…dok senyum sorang2 pastu…hehhee..

 

Alhamdulillah dengan status tu walau pun hanya 3 orang yang dok komen tapi komen2 nya melebihi 50 komen…bukan komen biasa2 tapi komen perkongsian cara, teknik dan petua untuk membuat lontong..3-3 orang sahabat tu pure Johor..sorang ada kedai makan, sorang suri rumah dan sorang lagi cikgu/ ustaz plak tu…

 

Terima kasih tak terhingga kepada Ayu, Miza, dan Areef akan perkongsian ilmu membuat lontong…insyaAllah sabtu nie shda buat..doakan menjdi ye lontong orang kedah nak wat nie..

 

pssst : kacau tu maksud nya ganggu…bukan nya kacau benda dlm kuali or periuk je

9 comments:

Citarasa Rinduan said... [Reply]

amin..
all the best
tiak:panggil
bumbu:bahan masakkan.

nanti belajar lg ya. hahaaa

Iffah Afeefah said... [Reply]

ish npe xpasan pon sttus y tu heee

Areef Ibn Naim said... [Reply]

salam,

mcm nak peksa, kena studi... :) ke nak kena peksa ngan bakal mak mentua, hehehe... ops!!! :)

kiera'sakura said... [Reply]

tp kira kacau tue ganggu.. ganggu tue ganggu la hahahaha :p

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Citarasa Rinduan thanks ayu...tauhu kring = pucuk hehehe

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Citarasa Rinduan

thanks ayu...kalau xde kamu ber3 rasa nya x bape yakin lagi nak buat

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Iffah Afeefah kalau perasan memang iffah dah komen erk hehehe

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Areef Ibn Naim
wslm cikgu areef...hehehe..peksa di dapur...eh eh mana de dengan bakal mak mertua nya..mak kita je..saja nak wat makan utk family..mak suka lontong...tu yg nak wat sangat2

aDisH.sHidA said... [Reply]

@kiera'sakura yo la...kamu kan pelik...hahahaa