Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, September 5, 2012

Pertemuan Antara 2 Keluarga

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

2 September 2012, Ahad yang lepas selepas selesai urusan pendaftaran adik di UKM, kami sekeluarga plan akan terus balik ke Kedah, tetapi kakakecik mohon dengan family untuk singgah di Seri Kembangan untuk berjumpa dan memberi barang kepada sahabat alam maya, sahabat yang kakakecik kenal di dunia blog. Yang mana kakakecik sangat rapat dan akrab dengan nya..Ahad lepas kali ke2 kami berlaga pipi bertentang mata..kalau sebelum nie siap borak sampai ke pagi tido di umah nya..kali nie kakakecik singgah sebentar sahaja…tetapi tak kisah semua tu janji family turut mengenali insan2 yang sentiasa berada di sisi kakakecik..

as3

Alhamdulillah, kakakecik dapat menemukan keluarga kakakecik dengan keluarga Lydia Miza, dengan penemuan nie semoga ukhwah antara kami akan terus berkekalan…

 

Opss tak ketinggalan double AS dapat jugak berjumpa akhirnya..ADLAN SYAFIQ dan AINUR SORFINA…kebetulan plak pangkal huruf kedua2 mereka AS, berjodoh ke budak mata sepet dua orang nie…masa baby kedua2 nya ada iras..tapi bila masing2 dah besar tu tengok dah x sama..mata sepet je yang sama…

   as4

as

Syafiq pada awal-awal nampak malu2 je dengan Sorfina..sekali si Sorfina cuit2 dia baru la dia mula mesra…bila dah mesra…makin dekat la…sampaikan….tengok la aksi di bawah nie..

  AS1 Aik aik jangan kacau pokok atas kepala amoi la…

as2

Okey tak boleh cabut pokok atas kepala nya..kiss je la dia…sweet je masa Syafiq kiss kepala Sorfina..kecik2 dah pandai kiss erk..lomantik la Syafiq nie..HEHE

 

EH, nak tahu tak yang kakakecik dan Lydia Miza masing-masing bertemakan wana purple..terkejut gak kakakecik bila nampak dia kat muka pintu…purple..sama lagi…aritu masa tido umah dia..dah siap2 semua tengok2 dia pakai wana pepel jugak…ahad lepas pun dia pakai wana purple..kami tak rancang tak janji pun erk…semua nya kebetulan..sweet tak kami..walaupun kami bukan nya penggemar warna purple

me miza Bukti kami berdua berpurple ahad lepas

mizaIni plak masa kakakecik bermalam di umahnya Mei yang lepas..

 

Kepada Miza dan En Zairy, terima kasih kerana sudi menerima kunjungan kami sekeluarga dari Kedah..nanti ada kelapangan datang la Kedah ye..

 

pssst : bila dah kenal memang tak sah la kalau sehari semalam dok sembang pasal dia je..mak saya puji awak la…

6 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

sama2 ...ada masa hrp blh jmp lg

kiera'sakura said... [Reply]

tgk syafiq malu2 ngn sorfina smpi nk duduk atas sorfina lama2 dia yg nakal ihihihi

Miss PIJAOSIX said... [Reply]

Saalam....

Hi...awat tak siggah umah i...heee

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim) insyaAllah..terima kasih kerana sudi terima kunjungan kami sekeluarga

aDisH.sHidA said... [Reply]

@kiera'sakura biasa la mula2 malu la..pastu dah serasi...bukan main lagi

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Miss PIJAOSIX wslm pija...hehe..kita segan la..malu..insyaAllah lain kali singgah