Coretan Terbaru KakakeciK

Sunday, September 16, 2012

Kerja Gila 16 September

Assalamualaikum dan selamat malam…

 

Berlintas langsung dari Hentian Kajang…pertama kali kakakecik nak ucapkan terima kasih kepada Kajang Bus Station coz open wifi….so tak de la boring sangat kakakecik menunggu sorang2 kat sini….bus pukul 10 japg kot…kul 8.30 dah sampai kaunter, adik kaunter pun “Awal nya..hehehe” sabo je la dik akak nie tumpang kawan…

 

Sebenarnya malam tadi kakakecik bertolak dari Pendang ke Hentian Kajang, pagi2 sebelum azan subuh dah sampai bilik adik kat UKM…opps bukan saja2 nak datang tau, egt cuti je nak jalan ke..nie kes nak hantar laptop dan printer untuk adik bongsu kesayangan la…berat, jauh pun sanggup kakak dia mai…naik bas je la..nak drive tak padan plak rasa nya..dalam tempoh 24 jam kakakecik akan naik bas balik ke kedah semula…1 keja gila yang akan buat pada tarikh 16 September…dulu masa tahun 2003 pernah jugak wat kerja gila mcm nie..janji semua kerja terlaksanakan…

  DSCN9692

Hahhaha..tadi kakakecik berjaya suprise kan Lydia Miza…Thanks kepada Iffah yang menjayakan nya…terkejut kot ummi..2 minggu lepas baru je kami jumpa…arini jumpa lagi…arini puas sikit borak…3jam mcm tu…dan paling tak sangka dapat jugak kakakecik jumpa Kak Masni Abdul Kadir…comey je orang nya..sori ye kak Mas x dapat borak lama..

 umah miza

TQSM kepada Iffah kerana sudi ambik akak dan adik kat UKM, Along kerana jadi driver tetap kami…lepas ni drive molek2 ye Along…dapat jugak kenal dengan orang kampung..tak sangka Rain kita nie sekapai

 

pssst : esok genap setahun GMG ke Sedenak…Konvoi Raya..kalau tahun lepas waktu nie kakakecik otw ambik Nadh dan Aima…

7 comments:

Iffah Afeefah said... [Reply]

maseh kak sebab dtg jauh2 ni

mai lepak sme

kalo x mmg iffh tdo je kat umah ni

Rain said... [Reply]

terimakasih wifi!! :D

have safe journey kak

kiera'sakura said... [Reply]

yg ke sedenak tue kira xde jadi dengki huuuu

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Iffah Afeefah sama2 iffah..thanks bawak ke sana ke mari...alaaaaa kamu tu jgn tido je hehehe

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Iffah Afeefah sama2 iffah..thanks bawak ke sana ke mari...alaaaaa kamu tu jgn tido je hehehe

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Rain

tak sangka ada wifi free..nasib baik x langgan yang hotlink lagi..kalau x rugi krdt hehee

aDisH.sHidA said... [Reply]

@kiera'sakura lepas nie kita pergi erk...hehee..akak nak tumpang kamu dan pakcik kamu je