Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, December 12, 2012

Belai Manja PHSku

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

 

Disember hampir ke pertengahan bulan bermakna tak lama lagi meningkat 1 angka usia ku..begitu jugak dengan PHS, bila usia makin meningkat nak sangat la manja2 dibelai ye tak PHS.

 phs

Akhir bulan lepas sebelum Kak Ja dan Abang Mie ke KL,Melaka dan Cameron terpaksa tukar keempat-empat tayar PHS…tukar tayar sekali dengan rim nya sekali…bape harga nya…free je rasa nya..sebab rim dan tayar tu abang mie punya..kalau nak bayar pun bayar kat dia je la..nanti2 la kira dengan dia…kalau dia kasi free lagi bagus…hehehe…bila tukar rim PHS tu ramai la yang tegur..myb nampak lain kot…

mycar

Dan hari ini..12.12.12 PHS tukar timing belt..dah xberani nak drive jauh lagi sebab sepatutnya timing belt nie kena tukar masa 100,000km…tp kakakecik nie bukan nya tau apa…bila abg mie dok tanya baru la kelam kabut…dah le skrg nie km kat PHS tu 125ribu lebih dah….terpaksa jugak la buat sebab dik ilah nak balik Perak…risau la jugak kan..dah le semua nya perempuan je nak ke Perak tu…esok or Jumaat kakakecik ke Perak..hantar Viva adik ilah dan ambik balik PHS…sambil2 tu boleh la holiday kat Perak kan…

 

 

 

4 comments:

Seri Kandi Tanah Jauhar said... [Reply]

bestnya nak holidayyyyyyyy..

kereta macam tulah, boleh demam kadang2, hehe

kiera'sakura said... [Reply]

kadang dia sakit time banyak menda nak dibuat memang boleh sebal jugak kihkihkih

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Seri Kandi Tanah Jauhar akak...holiday kat umah adik je...ehee..mcm tu la boleh buat tuan nya demam x kebah2

aDisH.sHidA said... [Reply]

@kiera'sakura yup nak kena pikir mana 1 nak didahulukan