Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, December 13, 2012

Durian Crepe

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

DURIAN CREPE DURIAN CREPE DURIAN CREPE

 

“sana sini durian crepe...tapi daku tak terasa langsung nak makan durian crepe tu...dan tak teringin plak nak cuba buat..huhu”

 

Kenapa kakakecik tak terasa nak buat dan makan durian crepe walaupun kakakecik makan durian..

Alasan nya…harap boleh diguna pakai

  1. Kakakecik tak makan durian yang tak nampak rupa ulas durian walaupun bau nya masih ada..hanya makan durian yang ada biji..kalau dah masak tu mintak maaf la..senang cite nak yang fresh je la ye
  2. Durian crepe inti nya durian lenyek…kakakecik tak makan benda lembik2
  3. Durian crepe inti nya ada letak whipping cream..whipping cream nie kan warna putih..lagi la kakakecik tak makan

Cukup la kot 3 alasan nie…tengah bayangkan camne makan durian crepe tu…pegang gigit dah inti nya akan kuar tak..kan lembik2 je durian dan whip cream tu…huhuhu..

Buah Hati Selatan Tengah Kakakecik boleh dikatakan penggemar tegar Durian Crepe…tadi ternampak status nya di FB tak sabar nak menunggu durian crepe..

pssst:macam2 yang kakakecik tak makan..memilih, cerewet or jimat?

2 comments:

Cik Sara said... [Reply]

wee....1st time makan, saya tak tahu pun itu durian crepe. Ingatkan kuih muih berperisa durian yang begitu nyummy! Hahaha....
Not bad.. saya sukaaaa...kalau dapat durian, lagi enak!
Tak pe kak..lain orang lain taste tekaknya..=D

Ummi Syafiq said... [Reply]

betul kata sara.tiap org beza2.cam sy mmg tak memilih mkn.smua sy ngap.blh hantar mana saja.jgn isau