Coretan Terbaru KakakeciK

Saturday, December 1, 2012

Drive 4x4 Triton

assalamualaikum dan salam sejahtera...

alhamdulillah dah selamat pun sampai umah mertua adik ilah di kg changkat lobak, bukit merah nie....buat pertama kali nya kakakecik drive 4x4 menyusuri membelah lebuhraya utara selatan...semua nya gara2 nak makan durian perak...tak pernah bawak pun beranikan diri drive triton abang on...semua dalam triton tu perempuan kecuali adik afif yang umur tak cukup 2 tahun lagi tu....ish kalau jadi apa2 cmne lak kan...nasib baik semua nya selamat...dipermudahkan cuma bila nak touch n go je..terpaksa buka pintu dan tingkap..hahhaa..kenapa...tak sampai nak touch card...dah le driver pun x nampak...kihkih

oklah nak sambung makan....

3 comments:

Z@i Z@mR33 said... [Reply]

bestkn bwk triton...kami penah bwk skali...rs tinggi ja...

onie said... [Reply]

pehhhh triton tu ! jiwa kental !

kiera'sakura said... [Reply]

tingin nak bawak keta hat besar2 nie huuuu