Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, December 24, 2012

MyBesday : Thanks Aima, Family NEZ & Myrza

Assalamualaikum dan Selamat Petang

 

Masih lagi dalam mood sambut besday…bermula dari Jumaat dah celebrate,kiranya in advance la..awal 2 hari.hehehe.Jumaat bersama Aima dan Syafinaz..jejalan perlis..macam la jalan 1 perlis kan…padahal hanya ke Padang Besar dan Kuala Perlis..konon Aima sehari bersama besday gurl disember..walapun plan awal nak ke Pulau Aman..tetapi Aima teringin nak pegi Perlis..dia xpernah sampai sana lagi…opps nie cerita lain entry…ini entry utk besday je..hehehe…Thanks Aima belanja akak makan untuk lunch di Padang Besar dan dinner di Kuala Perlis..hadiah yang akan akak bawak hingga akhir hayat…

 IMG_9764gambar cilik dari Syafinaz

kpBersama Aima yang sponsor makan(muka terpaksa diputihkan), Finaz dan Nora…cantik je view nie…time nie dok tunggu Syafik Way dan Faizal Fredley

 

Itu cerita pada 21 Disember…ini plak kisah celebration  pada 23hb..semalam la…hari besday kakakecik…kakakecik memang ada masak2 untuk kazen kakakecik yang nak datang ke umah..so buat la laksa kuah lemak, laksam dan kek karamel…tetiba petang nya dorang sampai ada bawak kek…huhu..terharu nya kakakecik dorang siap nyanyi lagi..ini pertama kali kakakecik sambut birthday dengan family…

20121223_184708

 

20121223_184646 (1)

 

20121223_185636 

thanks my kazen anak2 pak lang ya..keluarga NEZ..korang buat akak sedih sebak tau semalam..hampir menitis air mata nie..tahan je..

 

Malam nya..Myrza Family..Abang Mie dan Kak Ja ajak makan kat luar..ikut je ateh nak makan di mana..alahai..nie yang malas nie..nak pilih2 tempat…memandangkan aiman dok teringin nak makan domino pizza..so ajak je dorang pegi sana…sebelum ke domino pizza jalan putra..singgah dulu SR kat City Plaza beli kek…alahai beli 5 slice je..konon nak tolong la atas potongan kek tu A.T.E.H sekali menghampa kan..cer tengok gambar kat bawah tu..huhu

DSCN0293

 

DSCN0291 

 

DSCN0292

Setengah jam je kami kat Domino Pizza…pizza dia tu sedap la..yang lain2 erm not mytaste sangat…lebih baik makan western food….boleh tak nak mintak dorang belanja western plak..Tqsm ye abang ipar..satu2 nya abang ipar yang kakakecik ada….

 

pssst: tahun nie la rasa nya besday kakakecik yang buat kakakecik tacink..baca wishes kat fb pun buat kakakecik hmpir ngalir air mata…adakah ini last besday kakakecik dengan family?

5 comments:

Iffah Afeefah said... [Reply]

sedih lak bace y last

akak smoge cpt bertemu jodoh

jgn memilih sngt okeh?

Z@i Z@mR33 said... [Reply]

sm la kak...kami pon br thn ni la ada suprise kek besday ms p KL bln 5 hr tu...klau x just buat mkn2 dgn mak ja

Muslimah Optimis said... [Reply]

insyaAllah lepas ni bersama suami pulak... saya nak jadi orang terawal tau okeh.. no secret among us ok my lovely sis.. :-)

Seri Kandi Tanah Jauhar said... [Reply]

happy birthday, kakakecik!!

kiera'sakura said... [Reply]

amin. insyaAllah dipermudahkan jodoh akak bersama yang soleh. ingat!! nak dapat yang terbaik tue yang payah sikit nak dapat. sebab limited edition kan? ;) hepy besday kakak. :)