Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, February 7, 2013

Bersuami Lelaki Muda

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,


Tetiba ternampak Bro Framestone post status di Page nya yang buat kakakecik like 23x (bro pinjam 23x kejap ye..sebab 23 tu mybesday)


Agak-agak la apa yang post Bro tu sampaikan kakakecik nak like sampai 23x hehehe..


Hahaha..baru malam tadi kot mak dok sembangkan berkenaan lelaki muda untuk dijadikan suami..tadi pun ada tersilap post status "Mak dah bagi kebenaran lelaki muda..dulu mak tak bagi dengan lelaki muda" kat group KBU..almaklum la arini kat KBU rancak dorang borak bab perkahwinan...sabo je la kan..


Mak kata....tak apa lelaki muda dari kita pun janji dia nampak matang dan matang pada sebenar2nya...boleh jaga kita..pimpin kita...semua nya dah okey...


Eh mak nie..sapa la nak anak mak yang dah umo dah 30 lebih nie..huhuhu..dulu bukan main tak bagi lagi kalau dengar kawan dengan lelaki muda...Mak nie bukan apa mesti kes Cik Salina kan..bakal suami Cik Salina muda 4 tahun...Dah jodoh dorang kan..


pssssssst : Ehem ehem siapa la suami kakakecik ye...muda ke tua ke?





11 comments:

✿ pink velvet ✿ said... [Reply]

hehe! betul cakap mak tu :)

CikSpek said... [Reply]

kak dah bagi kebenaran kawen dgn laki dia #eh


HAHAHA!

Shahada Fauzi said... [Reply]

hahahaha..ade tu nanti kak shida..insyaAllah..saya pun bakal kawen dengan laki muda..tapi muda 2 tahun je le..:P

Iffah Afeefah said... [Reply]

amboi kemain entry die

akk

iffah doakan y baik2 je

aDisH.sHidA said... [Reply]

@✿ pink velvet ✿ hehe.. :)

aDisH.sHidA said... [Reply]

@CikSpek laki kak mana ni

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Shahada Fauzi ooh ye ke tu..ok la mcm tu...jodoh bukan kita tau kn

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Iffah Afeefah

haha...malu nye

doa2kn utk akak ye

Puan LiYzA ^^, said... [Reply]

hehe..suami org pon muda gk..dia lhir bln11 org bln3..haha kira muda la sbb tem org lahir dia bru nk jd..haha

Z@i Z@mR33 said... [Reply]

suami sy pon muda gak...hik3...
yg penting dia tau apa tnggungjwb dia dgn kita,kuarga & Allah...x lupa gak org skeliling :)

Kirin Selama Perak said... [Reply]

janji time kawen,jemput kirin! kakakaka