Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, February 26, 2013

Nuffnang K.O.S.O.NG

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

 

Hujan masih lagi mencurah di daerah Pendang, sudah 2 hari hujan..Alhamdulillah…sejuk la skit…Semalam sambil2 buat kerja yang memberikan 1001 tekanan kepada kakakecik, sempat jugak la jenguk ke web Nuffnang..niat di hati memang nak cashout walaupun jumlah nya tak seberapa…

NUFFNANG  

Ya…..ini la kali pertama kakakecik cashout sejak setahun memasang iklan nuffnang di blog kakakecik…risau la jugak kan..entah betul entah kan tidak…kakakecik ikut je step yang nuffnang bagi..isi nama, alamat, poskod..confirm kan…

cash out

Nuffnang dah kembali K.O.S.O.N.G…setahun lepas nie plak kot baru nak cash out..dok rancang tu duit nuffnang nie nak campur dengan duit BR1M dan tambah duit poket sendiri skit nak beli la sesuatu…supaya nampak jugak la kan benda nya daripada duit habis hangus macam tu ye…Onie de pesan dulu..kalau akak nak cash out nuffnang nie buat la di ujung2 bulan..tak perlu tunggu lama..tu yang kakakecik cash out semalam..hehehe

 

p/s : Jika tak nak mau tunggu lama,cash out la di hujung bulan dan akan dikenakan caj RM1.00 (dipotong daripada duit nuffnang) untuk setiap kali proses pengeluaran cek

9 comments:

shazrina said... [Reply]

waaa best nye ...nak singgit :D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply]

ada berapa ribu??

hehe

kiera'sakura said... [Reply]

kira punya lama tak bukak sampai lupa password dia

Ika Ika Faid said... [Reply]

mcm mane nk bg banyak eh duit kita dlm akaun nuffnang?

aDisH.sHidA said... [Reply]

@shazrina seringgit nuffnang dah ambik

aDisH.sHidA said... [Reply]

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr ribu sen je

aDisH.sHidA said... [Reply]

@kiera'sakura hahah...tengok2 buka nanti banyak pe..boleh kan mntak rset pswd

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Ika Ika Faid alamak tatau la jugak yang tu

Bro Aim said... [Reply]

cpt belanja