Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, February 7, 2013

Memandu Sambil Menonton

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,


Memandu sambil menonton..ada yang pernah buat tak?

Kakakecik pernah buat..semua nya akibat terkena tempias drama bersiri 'Setia Hujung Nyawa'...Jangan tiru aksi kakakecik ini ketika korang memandu ye..membahayakan...kakakecik pun berani tak berani je ni..bukan selalu kakakecik buat keja gila macam nie...15minit je kakakecik akan menonton ketika mandu nie...Ye la kadang-kadang keja banyak tak sempat nak balik sebelum pukul 7..pukul 7 baru nak gerak balik..memang tengok dalam kereta la..


Kereta apa la ye kakakecik guna pakai nie kan...TV kat dashboard plak tu....huhu...tak de la nie guna handphone murah je...tak sampai RM200.00 tapi ada TV clear lagi utk siaran TV3...

Terima kasih abg mie belikan handphone nie..walau pun pada awal nya beli untuk ayah...thanks ayah sebab tatau guna..boleh la cheq ambik..hehehe



p/s :  harini ada chatlive dengan pelakon Setia Hujung Nyawa pukul 5-6 petang di web TV3...dan harini jugak last untuk drama nie...pagi tadi dah tgok dorang kat MHI TV3


pssst : El dan Zain bahagia akhirnya dorang dikurniakan 3 orang anak..iaitu Zaina Zain, Anuar Zain dan Maher Zain hahahaha




3 comments:

rinduan citarasa said... [Reply]

Dah baca status fb ayu tbaru ttg drama nie.

Heheehe

aDisH.sHidA said... [Reply]

@rinduan citarasa dah bc ayu mmg pelik budak

aDisH.sHidA said... [Reply]

@rinduan citarasa dah bc ayu mmg pelik budak