Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, April 14, 2011

Abg Iparku Mengorat Blogger

Assalamualaikum….

Abg ipar shida yang sorang tu telah mengorat seorang blogger KBU di Sungai Petani..blogger nie pada awal nyer mcm layan...layan dalam cuak...bila tanya nama...dia gtau nama betul dia...jujur kan dia....sapa blogger kbu tu erk...farhana la...bakal doktor tu....lawak plak ingat situasi tadi...sori yer farhana...abg ipar kak mmg mcm tu..suka sakat orang..akak sendiri pun td cuak gak takut silap orang..nasib baik betul itu farhana..hehhehe..


Sebenarnya shida malam nie tido kat sungai petani..saja gatai ikut opis akak datang main bowling di park avenue..tp shda tak join dorang main tp shida jupe farhana, naqiah n ct jucy...nak tau ke kami lepak di mana....tak de le menarik sangat tempat nie...tp awek kat stu menarik..gebu...lawa dan lawak..hehhehe...memang cuuuuuuuuuun habis rugi sapa x join...

 DSCN5798Gerai Western Food Medan Selera Taman Sejati, Sungai Petani…menjadi detik pertemuan jejak kasih antara Naqiah, Farhana dan Ct Jucy…Shida hanya pemerhati..hahahhahaa…betul ke pemerhati je nie…

DSCN5789 Kami berempat…Naqiah, Ct Jucy, Shida dan Farhana (i’allah bakal doktor bedah adik shida sorang nie)..bakal doktor nie awal2 nya konon nebes nak jupe shida..almaklum la 1st time nak jupe…ala farhana xperlu nak nebes2 ngan kak shida..sepatutnya kak shida yang kena nebes takut farhana bawak larik kshda dlm dewan bedah…malam tu bukan kami ber4 je…farhana bawak kawan nya..merangkap kawan pakcu sofi…tatau la kawan cmne..itu kena tanya pakcu sofi sendiri…(UPDATE!!!!LINA KAWAN FARHANA ADALAH AWEK LAMA PAKCU..KANTOI SUDAH PAKCU DI SHOUTBOX LINA…HAHHAHAA)

DSCN5797 Eh eh blogger mana plak rajin yang basuh pinggan tu…oppps bukan blogger erk tp itu la awek cun di western food taman sejati…mmg cun pun…rajin plak tu..masih bujang..single lagi…sapa nak berkenalan pergi la terjah kedai dia ok…..

DSCN5800Jom tengok apa yang kami makan malam tu…chken chop ada…lamb chop pun ada…cuma chken grill je x smpt tembak sebab depa 2 orang tu dah lapar sangat..hehhee..shida makan xhabis pun..kasi kat ct jucy…alhmdlah dia tolong habis kan…
chken choplamb chop DSCN5794 Bila sudah minum tengok straw teringat kat hadi n syukri…ini utk ampa berdua yer…amik wat kenangan dr kami yang lepak di Sp

 

** lambat update sebab line bb teruk sgt..

5 comments:

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

amboihhh.. sonoknya la depa.. jelesh2..

nora amila ghazali said... [Reply]

waaahhhhhh syoknya depa...

juicy X said... [Reply]

kak shida awat pi bocoq rahsia!!!!!malu laa,adehhhh

Shafiq Hashim said... [Reply]

Sedapnye Makanan..lapor pulak..

Fauzie Jasmani said... [Reply]

Singgah gegar sini..salam kenal..nak follow boleh?

Latest Entry : Jom ExChange Link dengan Blog UpProfits!

and : Let's Make Malaysia the FB Capital of the World!