Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, April 13, 2011

Aku Ingin “BersamaMu”…..

Assalamualaikum…

Hampir sepuluh tahun ( 10 tahun ) shida bersama dengan nya…

Dari dulu hingga sekarang..

Dari 2001 hingga 2011..

Walau mcm mana teruk pun dia shida tak salah kan dia…

Shida salahkan diri shida sendiri…

Ini tanda shida setia pada nya…

Tapi dalam setia ini shida curang jugak..

Shida curang cari yang lain..

Shida tukar patner lain..

Bila ada kes yang membuatkan shida geram sangat2..

Hampir setahun bersamanya..

Shida dapati shida tak serasi..

Shida tukar lagi arini..

Shida harap shida akan serasi “bersamamu”

Kalau tidak serasi…shida akan tukar patner lain…

Bukan shida tak setia..

Tapi shida nak???

KEPUASAN…

KENIKMATAN….

KESELESAAN…

Moga patner baru ini memberi apa yang shida kehendaki…..

siapa patner baru itu????

DIGI EASY PREPAID

DSCN5770

Kalau dulu hotlink prepaid niai simcard RM 230.00..mahalkan

Hampir 9 tahun shida menggunakan perkhidmatan hotlink..

Tahun lepas shida jatuh talak dengan hotlink..shida tukar nombor 0125XXX686 kepada postpaid celcom..

Hari ini shida mengambil keputusan untuk tukar ke Digi Easy Prepaid…

FREE tanpa perlu bayaran pun utk tukar ke DG…

Hebat Orang Kuning..

Nombor shida tak tukar,hanya tukar rangkaian..

…..SHIDA INGIN BERSAMAMU…..

7 comments:

meaw said... [Reply]

cettttt !ku ingatkan hapo dia lah, terkena bersama orang kuning suda,HAHA

najihah sahami said... [Reply]

hahaha..adoi laa..memang kebersamamu btol laaa

bulat said... [Reply]

aduhai ingtkn rindu kt kami ka pa ka hikhkhik

Zuwairi Aiman said... [Reply]

Salam kunjungan... singgah la ke blog saya ;)


http://www.zuwairiaiman.com

cik pulau said... [Reply]

hish akak ni..
bikin cik pulau suspen je.. ahaha

Sari said... [Reply]

salam,
udah tukor merah ke kuning yer..teman guna biru..hehe
anyway group 8 dtg nyinggah..
tumpang folow ek..
daaa...

Qaseh dalia adelia said... [Reply]

muehehehe..bersamamu