Coretan Terbaru KakakeciK

Saturday, April 9, 2011

Terjah Rumah Blogger Hanie Saad

Assalamualaikum…

Kalau hari sabtu memang suram ke kat group2 FB..kat KBU, SB, SBLM semua sama je..x semeriah weekday…adakah blogger guna tenet di opis..atau bak kata ady blogger ada yang pergi dating di hari cuti nie…tp bagi kami di kedah…ada yang keje arini..semalam ada ari cuti bg kami…memandangkan semalam cuti..shida ngan 2-3 org geng KBU telah terjah umah Hanie Saad di Megat Dewa…kami plan nak sampai sana pukul 5ptg sekali dekat2 pukul 6 baru sampai..sesat cari umah dia walau dia dah kasi map..hahhaa..sori ye Hanie..terpaksa tunggu kami di tepi jalan…

Sapa yang sama2 ikut terjah rumah Hanie… Geng terjah yang diketuai oleh si kecik puteri qistina syakira, Anith Shasha Chan, Cik GKSB, Shida, Adam dan Anith Abil Chan bersama dengan Hanie Saad

posetanggaComey x pose kami nie…Adam paling tinggi kat belakang

laksa

Sedap laksa nie…..ada yang 3 pinggan…orang lain 2 pinggan je….tp ada jugak sorang tu x makan…tak terliur ke Adam

garam belacan

Kalau Pakcu Sofi dok perangat kami di KBU dengan buah cermai dia…kami semalam menyicah buah amra dan buah pelam teluq..garam belacan tu cheq yang wat sendiri di umah Hanie..wat macam umah sendiri dah….sebab kata mcm tu….buah pun kami kait sendiri…

kait buah

adam

shida menunjukkan cara yang betul nak kait buah…tetapi tak cukup ketinggian adam la jadi mangsa nyer

dpat yeaaaah

yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaah dah dapat pun buah nyer….

Kami menyicah sambil borak sampai mghrb jugak la…balik dari rumah Hanie..kami p ICiTY Star…saja lepak2 kat stu sat..siap ada wat vdeo utk geng KBU…lawak la budak2 nie…tengok Gk dan adik dia..perangai sama je…

perangai sama

tapi apa pun smalam mmg best la…balik sampai umah dekat2 pukul 11 malam…uli donut bg aiman…janji dengan dia..so kena tunaikan la kan..jumaat minggu nie x mau ke mana2 dah, nak dok rumah..hari utk family plak..i’allah kita jupe 23hb nanti di rumah Erika, Tatia dan Onie…

bye…terima kasih banyak2 kepada hanie sekeluarga yang rai kami semalam..mmg sporting la…laksa tu mmg sebab sangat sangat…next time boleh buatkan lagi yer…mak kata hanie wat lagi sedap betul ke…

4 comments:

Chegu Zubir said... [Reply]

pergh...benyer..t nk join jugakla..hehehe boleh kew

jom baca
Susah kan Kehidupan ni....

~...AmALinA....~ said... [Reply]

waaaaaaaaaaaaaaaa jeless

budak kampung said... [Reply]

grrr...lakse...ughh...dah le tengah lapo nih...adoi3

Cik Z@i Pen@nG said... [Reply]

laksa tu xpa...tang pelam teluq tu yg x thn....huhuhu