Coretan Terbaru KakakeciK

Wednesday, April 6, 2011

Undangan Majlis Perkahwinan

Assalamualaikum…


Jika semalam shida dapat email dari si dia bertanya khabar

Tetapi arini shida dapat email dari seorang blogger

Alhmdulillah….sahabat kita dari dunia blogger akan melangsungkan hari bersejarah mereka pada hujung bulan ini…

Mesti ada yang tahu dan telah menerima kad kan..

Comey kan kad dorang..sweet sangat2…white n pink color

LUQMAN_RAZIYAH iekan latest Tahniah Yana dan Ujang…Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..InsyaAllah….

Sesekali teringin jugak nak pegi majlis dorang berdua nie…tengok la mcm mana kan..kalau ada kelapangan shida pegi..kalau x tunggu yana atau ujang nyer entry je la…sapa yang dapat undangan tu pegi kena ikut tema ok…melayu tradisional…mesti best kan…..tp apa yang yana pesan..jangan lupa adiah…kalau leh share beli mesin basuh kat dorang..jimat duit nuffnang depa..tak percaya tgok dan dengar peasanan daripada bakal pengantin di SINI

TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH….SELAMAT PENGANTIN BARU….

10 comments:

Isteri Yang Comel said... [Reply]

Insya Allah kalu takder aral melintang akan pergi

~Kirin Selama Perak~ said... [Reply]

teringin nak pegi
:)

Along Usop said... [Reply]

dalam perancangan nak pegi belah ujang.. =)

cik pulau said... [Reply]

ahahaha.. memang nak pergi gak ni.. tengah berkira-kira dengan roomate.. huhu..

YanaMIB said... [Reply]

haha tenkiu tenkiu..part adiah tu mmg x menahannn =P

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Isteri Yang Comel WAAAAAAAH BEST LA IEB PEGI...JGN LUPA TEMA MELAYU TRADISIONAL

aDisH.sHidA said... [Reply]

@~Kirin Selama Perak~ MASA TU KIRIN DAH BALIK KL KE

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Along Usop OH OK ALONG...KALAU P AMIK PIC DORG BYK2 OK

aDisH.sHidA said... [Reply]

@cik pulau JELES JELES JELES..NAK P JUGAK...JGN LUPA BAWAK ADIAH

aDisH.sHidA said... [Reply]

@YanaMIB HAHHAHA..SAPA PUNYA IDEA..YANA N UJANG GAK KAN...SHIDA CUMA EGTKAN DORANG SEMUA...THANKS YANA JEMPUT SHDA