Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, April 26, 2011

Asyik2 Blogger….

Assalamualaikum…

ketemu ketemu ketemu lagi kita…..maaf la ye kalau bosan sebab shida nak langsaikan hutang entry dengan CNQ nie…masih lagi berkaitan dengan blogger..

Sabtu PARTI SOPAN

Ahad…kaki dah lenguh2….mmg penat sangat2….tetapi bila ternampak Mikro Kokus kata boring tatau nak wat pe….cabar dia mai kedah…mai pendang tu…yang geram siap leh tanya apa ada kat pendang…hampeh tul…tau la pendang x dak apa…tp tak kisah sebagai anak jati pendang dengan bangga gtau ada kolam mada…pendang lake resort..leh kayak…wah wah munet terus respon bila kata ada kayak..dia nak berkayak...so shida kol tanya pendang lake resort….tp kuciwa sekali sebab aktiviti air xde plak wat masa sekarang nie…

So, munet suggest p tasik jitra….shida kata kalau mikro kokus mai amik di pendang shida on je..hahha..malas nak drive…mikro mmg yang dah bosan tahap gaban kata ok…set time dengan dia kul 5.30 ptg dia amik kat tol pendang…sekali wany msj suruh p umah dia…makan2 lepas balik dr jitra…hehhee..jawapan nyer mikro kena mai amik di kedai la…hahaha…elok dia sampai pendang shida lak suruh dia tunggu depan cosway sebab nak jupe anith shasha chan yang sememang nya jeles dengan kami(dia tak leh ikut sebab keja) padan muka…..mikro mai dengan adam

Kami sampai tasik jitra dalam kul 6 lebih…kami sampai awal skit dr Munet, Farhana dan Tatia...kol Farhan Al-Jitrawi…dia kata dia dah nampak kami…dia leh plak teka sorang2…kami cari dia tak jupe..dia main chuk chak nak kena budak nie….hehhehee….dah jupe berkumpul semua..bincang punye bincang munet n ana nak naik kayak…shida x mau la naik apa2 nak tengok depa je sebab berbaju kurung..tapi adik2 semua paksa suruh naik gak..uwa…farhan g kejam kalau x kena joging…ish nakai betui pa’an nie..

Shida nak ber3 dengan tatia n mikro geng baju merah…pa’an naik dengan adam…Tak best kan kalau x de gambar…mai sni shda nak tempek gambar bagi ampa tengok…tp jgn gelak dan jeles ok..janji

  pa;an

Lambaian farhan mcam artis plak

riang munet

Wajah riang munet sebab boleh berkayak

kamisakan

Kami berlima dengan kayuhan yang melenguhkan…lenguh kaki nie tau dok kayuh….

Hampir 1 jam jugak kami di dalam tasik itu….masa dah nak balik ke pangkal jalan shida dan tatia nampak seseorang yang gaya sebiji macam naqiah siap panggil dia…x dgr…kol naqiah nampak awek tu mcam mencari sesuatu dalm handbag dia…so shida mmg egt naqiah la..siap suruh dia pusing ke belakang..awek tu pusing….shida n tatia siap lambai2…yang si naqiah kata dia x sampai g….uwaaaaaaaaaaa..malu nyer…tengok la aksi CT Jucy n Naqiah bila sampai je gelak bukan main…..tak pe cheq

anak dara

comey

beraksi seketika….kecian plak kat naqiah n jus mai posing je….

jari star

comey x star kami..skrg nie jadi pic profile kami geng star (adam, mikro, naqiah)

Selepas bersurai di tasik jitra nie..kami egtkan nak p makan kat Mahani n Johari Taman Mahsuri…tetapi memandangkan macam dah lewat plak bila kami p makan n nak p umah wany di kubur panjang tu…kol wany dia kata nya dia dah beli dah ktw grg utk kami…so amik keputusan x p makan kat MNJ kami p umah wany je…naqiah, farhan, jus, tatia x ikut….munet dah balik dah time nie….

   ktw

Sedap gak ktw goreng nie..adam dok pulun cari daging hahahahahaa

    grm blcan

buah pelam dan garam belacan munet buat pedas…konon nak menyicah kat tepi tasik…tapi x kesempatan sebab dah lewat..

smpt g

Sempat g on9 lintas langsung dari umah wany….

 

Esok nya blogger mana plak shida jumpa yer…

Pssst : terima kasih kepada mikro yang sudi amik n bawak akak…..caya la lepas nie mai lagi tau..jgn serik…

 

entry berkaitan

Mikro : http://syukri0235.blogspot.com/2011/04/kbu-punya-pasal-la-nie.html

tatia :http://tshirtungu.blogspot.com/2011/04/berkayuh-bersama.html

Farhan : http://www.tintapenaku.com/2011/04/gath-ke-2-aku-bersama-kbu-di-taman.html

3 comments:

UNA budak BAEQ said... [Reply]

wahhhhhhhhhhh rancak gila hampa .
jelez tahap gaban siamang dah nih T__T

Shafiq Hashim said... [Reply]

Tasik Darulaman..Lama Xpegi Sana

Sunah Mohammad said... [Reply]

RAJINNYE JUMPE BLOGGER..