Coretan Terbaru KakakeciK

Tuesday, April 26, 2011

Berpakaian Sopan di Parti………..

Assalamualaikum….

Mintak maaf kepada pembaca CNQ..hampir 5hari shida tak update myblog…semalam dengan tadi hanya wat entry join GA Cik Tom dan GA Ujang…

Mintak maaf jugak kepada ADMIN KBU : CIK GKSB dan adik beradik di KBU kerana agak lambat kakak ampa sorang nie nak cerita pasal kita yang berpakaian sopan di parti liar…ops farewell party utk meraikan Erika Rain, Onie Meaw dan Tatia BoooooooLat yang telah habis stdy kat PSP, Permatang Pauh..Idea Farewell Party ini tercetus apabila program suka hati kita diadakan oleh kami di KBU…shida ada la komen/wat status kepada Onie dekat KBU x sure la..”anak dara 3 orang tu xmau ajak ka kami di kbu nie makan2 d umah depa yang 2 tingkat yang dok 10 orang tu” so dari sni la perancangan telah dibuat di mana plan awal nak kutip sorang rm10.00 tp mcm x best la….erika / tatia de pm chat kat FB tanya nak masak apa kan..shida sebagai kakak kepada mereka semua di KBU suggest apa kata x payah collect rm10.00 tapi suruh depa bawak makanan..ala2 pot luck gtu…tak kira lelaki ke perempuan…janji ada bawak x banyak skit…alhmdlah…masing2 bagi komitmen banyak jugak makanan yang ada sampai tak terhabis (nanti tengok gambar di bawah)

Yang best nya kat parti nie kami hampir kesemua memakai pakaian mengikut tema yang ditetapkan..baju kurung bg perempuan dan baju melayu bagi lelaki…shida tatau plan sapa sebab shida hanya menerima panggilan daripada Cahaya Wany,..”akak esok kena pakai baju kurung lelaki baju melayu…” hahahhaha..dalam hati dok pikiaq biar betui budak2 nie dengan nak berkinja kinja menari sana sni nak pakai baju kurung…dah la nak bakaq ayam n ikan lagi…tp x kisah ikut je plan depa kalau x pakai x best la kan x ikut tema…jakun lak nanti…

Shida malas nak cerita panjang2 bukan ampa nak baca pun kan…lebih best kalau ampa tengok gambar aksi aksi berani kami adik beradik KBU di Lokasi kejadian pada ari sabtu 23hb April baru2 nie…No 25, lorong 3 taman permatang pauh menjadi saksi….

gadis2 beraksi ya

geng kedohok yang terawal

222786_216780011667923_100000077785350_900513_56039_n222835_216779945001263_100000077785350_900512_2362786_n

224300_216779891667935_100000077785350_900510_7525970_n222631_216779601667964_100000077785350_900502_1229722_n

kipas bara la kaaaaaaaaaaaaaaaak..bukan kipas ayam…hampeh betui hidiaq nie…

216350_216779765001281_100000077785350_900506_3871425_n

buat bara sambil berpayung yer NAMI….panas panas panas

225058_216780451667879_100000077785350_900520_3826483_n 224285_216780301667894_100000077785350_900517_7711140_n

DSC_1784 215344_216780205001237_100000077785350_900516_5635076_n

makanan dah terhidang tunggu apa g jom serbu la…..isi perut

DSC_1768makanDSC_1769awal2

DSC_1778 DSC_1779

Geng terawal amik makanan

DSC_1787

Sedap nyer…nie geng makan di luar….ayu x anak2 dara KBu dok bersimpuh

DSC_1780ns hbis

tatia dah dok susah hati nasi dah nak habis nie….adoooi cmne yer kak shida…hahahaha

222865_10150183435884497_665619496_6505164_3436888_n

geng kelewatan time makan..makan dlm piring je le ye…maaf

224709_10150183435654497_665619496_6505162_2257329_n

geng susu nak tau pasai pe geng susu mai tengok di Sini

Aksi tak leh blah si hidiaq…peka dengan lensa mamat nie..ketua geng CSI Meroyan Gossip

DSC_17988888

Ini plak mambang dari pulau…si Mr Straw

DSC_1750

Munet….cameragurl

215394_10150183436319497_665619496_6505168_2084042_n

Sesi Pecah ice kiub

215779_216781511667773_100000077785350_900541_8123407_n217374_216781661667758_100000077785350_900544_6996768_n

221883_216801791665745_100000077785350_900709_1572772_n 222364_216801688332422_100000077785350_900708_5743155_n

215952_10150183438509497_665619496_6505192_4044310_n

Aksi Hadi Mr Ayaq Gula

215432_216781415001116_100000077785350_900538_6425866_n

Comey tak gaya mr straw…

221604_216780975001160_100000077785350_900528_998617_n

sempat g dok on9 panaskan adik beradik yang lain di KBU

215889_10150183441109497_665619496_6505212_4289733_n 216145_10150183440144497_665619496_6505206_612715_n

222417_10150183442889497_665619496_6505228_2306758_n 215780_10150183441639497_665619496_6505214_1989723_n

225129_10150183442614497_665619496_6505226_4846776_n 220382_219508681399336_100000206166531_1053499_5643383_o

Aksi2 comey yang memeriahkan majlis….keraih perut kot tengok…9+9 aksi tu….hahahhaa..ampa semua sporting

216555_10150183445279497_665619496_6505251_4461188_n

penat semua……rehat dulu…naqiah kira dok makan je ke…chewah kata kat orang dia pun sama

petang tu kami p karok dan makan ckt sg 2….xde pict nyer…hehhehe…

Tak puas ka…kalau x puas mai tengok entry depa yang lain lak…lagi best….

HANDPHONE BARU

SARANG TEBUAN

BUDAK AKSI TERLAMPAU

PENGANTIN BARU

RAJA PAYUNG

AKU STRAW DAN PEMBAKAR

BUDAK KECIK

FATYN

JEJAK KASIH

DATANG BERSAMA BODYGUARD

BUDAK TAK BULAT

JEJAKA BERLESUNG PIPIT

pssssssssssssssssst : kepada KIRIN, ADY BUDIKA, KEMBARKU SHIDA ANWAR, AMALINA dll yang tak berkinja dengan kami nie…apa perasaan ampa erk..jeles ke tak..jangan jeles…hahahahhaa

3 comments:

Penyu said... [Reply]

best nya.. tapi jauh la nak join itu hari :(

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply]

hahaha.....bara ja depa yg xleh mai tengok entry ni kan?

hihihi

kiera'sakura said... [Reply]

baru pasan entry nie.. hhihi..

lama dah kita x kumpul reramai cm nie kan kak