Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, April 4, 2011

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..geram

geram

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhhhh

geram shida dah sampai kemuncak nyer….

dah lama sabaq….

rasa mcm nak hempuk hempuk je..

nak hempuk modem modem ok g

nak hempuk mesin fax mesin fax pun ok g

nak hempuk cordless phone baru je dapat

kalau hempuk kepala kontraktor tm tu boleh dak

x pun hempuk puak tm

nak kol 100 mmg dah xdapat nak kol

line call out langsung tak leh….

call in orang kol ada dering sini x dgr apa

kol kontraktor dah 2x mula2 kata nak mai tp hampeh x mai pun

semalam kol lagi gtau…dia kata kena kol seratus…aritu msa depa mai repair habaq tak yah kol 100 kol depa terus….nie bila kol depa terus macam2 lak cakap…tak pe chek tak pe..malam nie biaq la krdt habis pun shida akan kol 100 esok ampa mai tunggu la kena la perli..rasa mcm nak mention je nama company tu..tp sapa dok belah kwsn shida mesti tau kontraktor tm mana yg handle bila ada problem telefon….

sabaq shida da gak limit dia…geram yang amat sampai dok teriak ngeriau….tensen la….nak keja pun xleh..bukan sebab blog fb..tp fax tu…aaaaaaaaarhhhhhhhhh tensen tensen…..

6 comments:

AdiSuda said... [Reply]

yeiiii..dah nngis dah tuh..ahaha

.: iEyLa :. said... [Reply]

sabo2...
kite bako2..hakhak..

syafie said... [Reply]

sabar2 jgn main hempuk2 nanti habis semua barang rosak.

Nak hilangkan tension jom baca info buku kat blog kat bawah ni

http://orderbookonline.blogspot.com/2011/04/my-stormkid-portal.html

ok dah follow

BooBoo said... [Reply]

sabo2....HEHE...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

hihi...sabaq naaaaa...LM lg geram dr shida.tp kena sabaq kan?

Qaseh dalia adelia said... [Reply]

olololo meh hempuk qaseh ni agar hilang marah shida hehe